Burhan Can Terzi: "Galatasaray hafta başında teklif yaptı, Galatasaray'a çok yakın"

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray hafta başında teklif yaptı, Galatasaray'a çok yakın"

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Kontra Youtube kanalında Galatasaray'ın trasfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"SALİH ÖZCAN, GALATASARAY'A ÇOK YAKIN"

"Hafta başında Salih Özcan transferi için görüşme yapıldı. Salih Özcan, Galatasaray'a çok yakın. Salih Özcan’ın gelmesi yüksek ihtimal."
 
"ERDEN TİMUR, GUENDOUZI'Yİ KULÜP MENFAATLERİ İÇİN YALANLADI"

"Guendouzi'nin Galatasaray'a transferi, Verratti'den daha yüksek bir ihtimal. Erden Timur, Guendouzi'yi kulüp menfaatleri için yalanladı."

"RAMOS GÖRÜŞMELERİ ÇOK SICAK"

"Sergio Ramos baştan beri Galatasaray'ı istiyordu. Sözleşmede kritik birkaç detay kaldı. Şu anda görüşmeler çok sıcak. Galatasaray, 2 yıllık sözleşme vermek istemiyor ve 4.5 - 6 milyon Euro arasında maaş teklif ediyor."

"TALISCA İÇİN RESMİ TEKLİF YAPILDI"

"Galatasaray, Talisca için resmi teklifini yaptı ve net şekilde istiyor."

"YUNUS AKGÜN TRANSFERİ BURADAN DÖNMEZ"

"Yunus Akgün’le Leicester City anlaştı. Bu saatten sonra bu işin buradan dönmesini beklemiyorum çünkü çok alternatif var sağ kanatta. Yunus’un da gelişimini artırması için oynayabileceği takıma gitmesi daha iyi olacaktır."

"NELSSON KALMAYA NİYETLİ DEĞİL"

"Nelsson pek kalmaya niyetli değil gibi duruyor. Ramos’la görüşmelerde çok az detaylar kaldı. Ramos artık Galatasaray’a gelmeye hazır durumda."

"MUSLERA 3 SEZON DAHA OYNAR"

"Muslera şu an kalsa 3 sezon daha oynayabilecek durumda. Ancak Muslera sonrası için bir hazırlık yapılması gerekiyor. Sezon sonu ayrılık yaşanırsa Muslera’ya özel veda hazırlanmalı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023, 13:18
YORUM EKLE