Çağlar Şahin Akbaba: "Son günlerde serbest kalacaktım, Galatasaray'la anlaştım..."

Bolusporlu kaleci Çağlar Şahin Akbaba; kırmızı-beyazlıların hedefleri, kariyer planı, Galatasaray'a gerçekleşmeyen transferi hakkında konuştu.

Çağlar Şahin Akbaba: "Son günlerde serbest kalacaktım, Galatasaray'la anlaştım..."

Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor'da forma giyen file bekçisi Çağlar Şahin Akbaba; kırmızı-beyazlıların ligdeki hedefi, kariyer planı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çağlar Şahin, Karabükspor'da oynarken Galatasaray'la anlaştığını ancak transferin son anda gerçekleşmediğini söyledi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Çağlar Şahin Akbaba, "Geçtiğimiz aylarda bir evladımız oldu, ismini Yamaç Şahin koyduk, evladımız uğurlu geldi, çok mutluyuz, eşime de teşekkür ediyorum bu mutluluğu bana yaşattığı için. Boluspor'da bu sezon iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve kaleci antrenörümüz Yahya Yılmaz benim eski hocalarım performansımın yükselmesinde iki ismin de etkisi var. Sezon başında hedefimiz belki de bu değildi ancak yaşanan süreç bizim iddialı bir takım olduğumuzu gösterdi. Ligde hedefimiz şampiyonluk; umarım bu hedefimize ulaşırız" dedi. 

"Galatasaray'la anlaşmıştım..."

"Karabükspor'da oynadığın dönem Galatasaray'dan teklif aldın mı?" sorusuna Çağlar Şahin, "Karabükspor'da oynadığım dönem alacaklarımın ödenmemesi sebebiyle kulübü TFF'ye şikayet etme durumum vardı, son günlerde serbest kalacaktım. Galatasaray'la menajerim görüşmüştü, o dönem Galatasaray'la anlaşmıştık. Ancak son gün Karabükspor ücretimi ödedi ve yüksek bonservis ücreti ödeyen Adana Demirspor'a transferim oldu. Adana Demirspor'a gittiğim için pişman değilim, Murat Sancak gibi bir başkanı tanıdım; benim için en değerli olan o, benim için bir başkandan daha fazlası, hala görüşüyoruz" cevabını verdi ve ekledi:

"Oynadığım zaman çok mutluyum"

"Adana Demirspor'da 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor'a gittim; çok büyük camiaydı, sonrasında Gaziantep'e ve Eyüpspor'a gittim. Şu anda Boluspor'dayım ve oynadığım zaman çok mutluyum."

Gönlü Portekiz'den yana...

2022 Dünya Kupası'nda gönlünün Portekiz'den olduğunu ifade eden 25 yaşındaki file bekçisi, "İnşallah Portekiz kazanır. Cristiano Ronaldo'dan dolayı Portekiz'in kazanmasını istiyorum. Dünya Kupası'nda en beğendiğim kaleci ise Guillermo Ochoa. Ochoa; tartışmasız bu turnuvanın en iyi kalecilerinden birisi" diye konuştu.

Çağlar Şahin Akbaba kimdir?

17 Mart 1995 İzmir'in Konak ilçesinde dünyaya gelen Çağlar Şahin Akbaba, Boluspor'un kalecisi olarak görev yapmaktadır. Çağlar Şahin Akbaba sırasıyla; Elazığspor'da (2015-2017), Kardemir Karabükspor'da(2017-2018), Adana Demirspor'da(2018-2019 sezonunda) oynadı. Günümüzde kariyerini Boluspor'da sürdürmektedir

Bu sezon TFF 1. Lig ekibi Boluspor'da 14 karşılaşmada görev alan Çağlar Şahin Akbaba, kalesinde 8 gol görürken 8 karşılaşmada da gole izin vermedi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 12:53
YORUM EKLE