Cenk Ergün: "Galatasaray'da bizimle devam edecek olan birçok oyuncu var"

Galatasaray'ın yeni futbol direktörü Cenk Ergün'den ilk açıklamalar geldi.

Cenk Ergün: "Galatasaray'da bizimle devam edecek olan birçok oyuncu var"

Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine gelen Cenk Ergün, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Ergün'ün açıklamaları şu şekilde:

"Geçen zaman sanki dün gibi. Kulüpten ayrıldığımdan bu yana zaman çok hızlı geçmiş gibi. Ama burada önemli olan Galatasaray, geri kalan her şey bizim için teferruat. Tekrar kulübüme hizmet verme şansını yakaladığım için çok mutluyum"

"Kulüpten ayrılmadan önce de aynı pozisyondaydım. Yine tekrar futbol operasyonları, yönetimin ve Sportif A.Ş.'nin öngördüğü şekilde uygulamak üzere göreve geldim. Florya'nın A'dan Z'ye yönetime karşı sevk ve idaresini sağlamakla görevliyim."

"Galatasaray'ın şu an devam eden bir teknik direktör sözleşmesi var. Ben süreçlere şu andan itibaren dahil olacağım. Birçok isim geçiyor, Okan hocanın da adı geçiyor. Halihazırda bir teknik direktörümüz olduğu için başka bir isimden şu an bahsetmek etik olmaz." 

"Şampiyonluk sözü veremeyiz ama Galatasaray şampiyonluk için, en sona gidebilmek için mücadele verecektir."

"Galatasaray'ın kadrosunda bizimle devam edecek olan birçok oyuncu var. Ama bunların dışında eksik bölgelerde ilk çalışmaları yapacağız. İlk etapta orta saha için çalışmamız olacak."

"Her ayrılık Galatasaray'da kalbimizi kırar ama bu profesyonel futbol. Profesyonel futbolun artık cilvesi bu. Biz ayrılırken, hem mali anlamda şartları sağlıyorsak hem de oyuncularımız gitmek için doğru yerler bulduysa onlara izin vereceğiz."

"Şu anda bildiğim kadarıyla oyuncularımızla ilgili kulübe gelen teklif yok."

Kaynak: GSTV

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 01:16
YORUM EKLE