Christoph Freund: "Galatasaray'da taraftarların favorisiydi, yıllar içinde kendini..."

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, dünya devi Bayern Münih'e transfer oldu.

Christoph Freund: "Galatasaray'da taraftarların favorisiydi,  yıllar içinde kendini..."

Sacha Boey, Bayern Münih'e net 30 Milyon Euro’luk rekor transfer bedeli ile Türk futbol tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçti.

Resmi imzaların atılmasının ardından Sacha Boey ve Bayern Münih cephesinden ilk açıklamakar geldi.

Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund: "Sacha Boey çok hızlı ve fiziksel olarak güçlü bir sağ bek, hiçbir mücadeleden çekinmiyor. Galatasaray'da taraftarların favorisiydi, yıllar içinde kendini çok iyi geliştirdi, Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle geldi ve geçen sezon Galatasaray'la lig şampiyonluğu kazandı. Savunmadaki kalitemizi arttıracaktır."

Bayern Münih CEO'su Jan-Christian Dreesen: "Sacha Boey gibi potansiyeli yüksek genç bir oyuncuyla uzun vadeli bir anlaşma imzaladığımız için mutluyuz. Bize karşı oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da çok iyi bir performans sergiledi. Bu sadece kadro derinliğimizi arttırmakla kalmayıp aynı zamanda kalitemizi de arttırdığımız anlamına geliyor."

Sacha Boey: "Bu, benim için bir rüyanın gerçekleşmesi. Bayern gibi büyük bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Yeni takımımda, harika oyuncularla birlikte oynamayı dört gözle bekliyorum. Bir savunmacı olarak hücum etmeyi seviyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 16:06
YORUM EKLE