"Cumhurbaşkanımız da Fenerbahçeli, hareketlerinize dikkat edin"

Türk futbolunda son dönemde Galatasaray üzerine oynanan masa başı oyunları iyice artmaya başladı.

"Cumhurbaşkanımız da Fenerbahçeli, hareketlerinize dikkat edin"

Galatasaraylı gazeteci Süleyman Rodop, 343 Digital Youtube kanalında gündeme dair yorumlarda bulunurken önemli iblgiler aktardı.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"'Cumhurbaşkanımız da Fenerli, hareketlerinize dikkat edin' diyor"

"TFF temsilcisi, hakemlerle Fenerbahçe yöneticilerini ayırmaya çalışıyor. İddiaların gerçek olma ihtimali fazla. Basındaki haberlere göre, 'Cumhurbaşkanımız da Fenerli. Hareketlerinize dikkat edin' diyor. Onlar da ikinci yarı dikkat ediyor"

"Bu olayın dönüşü yok"

"Başkasının akreditesiyle sahaya giremezsin. Icardi geçen hafta niye ceza aldı? TFF'nin disiplin talimatnamesi var! 'Bir sporcu başkasının akreditesiyle sahada yer alırsa 8-24 maç arası ceza alır' diyor. Bu olayın dönüşü yok."

"Avrupa'da olduğu gibi sınırsız olacak"

"Yabancı kuralı, Avrupa'da olduğu gibi sınırsız olacak. Kriterler olacak. Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Ayrıca, play-off konusunda kulüplerin görüşleri alınacak. Ama play-off'u kulüplerden ziyade yayıncı kuruluş istiyor."

"Icardi transferi Galatasaray'ı zorlayacak"

"Galatasaray'ın Rashica'yı bir yıl daha kiralayacağını düşünüyorum. Icardi'nin Galatasaray'ı istemesi önemli ama kendisine İtalya'dan da teklifler var. Icardi transferi Galatasaray'ı zorlayacak."

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 14:31
YORUM EKLE