Deniz Türüç: "2-3 hafta önce kazandık, Galatasaray'ı yine yenmeye gideceğiz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Başakşehir'de futbolcular maçın ardından Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Deniz Türüç: "2-3 hafta önce kazandık, Galatasaray'ı yine yenmeye gideceğiz"

Başakşehir'e Ankaragücü maçında galibiyeti getiren golü atan Joao Figueiredo ile birlikte Edgar Ie ve Deniz Türüç maçın ardından konuştu.

Pazartesi günü Süper Lig'de Galatasaray ile oynayacakları maçı hakkında da iddialı sözler söylediler:

İşte o açıklamalar:

Joao Figueiredo yaptığı açıklamada, "1 kişi eksik oynamak çok zordu. Son dakika attığımız gol ile avantajı kazanmak çok önemliydi." 

FIGUEIREDO: "GALATASARAY MAÇINA HAZIRLANMAMIZ GEREKİYOR"

Galatasaray ile oynayacakları maç için de konuşan başarılı oyuncu, "Şimdi dinlenmemiz ve önümüzdeki Galatasaray maçına hazırlanmamız gerekiyor." 

EDGAR LE: "BİZİ GALATASARAY MAÇINA ÇOK İYİ HAZIRLAYACAKTIR"

Edgar Ie ise "Başımızda çok iyi bir teknik direktör var. Bizi çok iyi yönetiyor. Eminim ki Galatasaray maçına da bizi iyi hazırlayacaktır."

DENİZ TÜRÜÇ: "YİNE KAZANMAYA GİDECEĞİZ"

Deniz Türüç de Galatasaray maçıyla ilgili, "2-3 hafta önce orada oynadığımızda kazandık. Yine kazanmaya gideceğiz. Bizim de dördüncülük hedefimiz var ve dediğim gibi kazanmaya gideceğiz." dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 12:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 12 ay Önce

Başaksehir 2 3 hafta önce kazanmış gene kazanacakmış rüyalarında görürler ancak 2 3 hafta önce yenmişler evet yendiler ama Galatasaray onları ezdi 7 0 hezimete uğrattı şimdi 2 3 hafta önce yenmişler o maçı söylüyor zavallı kulüp

Mehmet dönmez
Mehmet dönmez - 12 ay Önce

Hakem kararı ile yendiniz . Figeredo olmasa ligden düşerdiniz . Gomisle icardi arkalarında kerem ve barış toryra emin bayram Nelson mutşü Berkan sahşaboey kalede Okan koçuk , hadi yeninde görelim . Bu sefer acımak yok 10 tane atarız yeterli sahada doğru dizilim olsun .