Deniz Undav: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım, hazır olduğumu göstereceğim"

Galatasaray’ın transferdeki bir numaralı gözdesi olan Deniz Undav, Brighton’da gösterdiği performans hakkında açıklamalarda bulundu.

Deniz Undav: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım, hazır olduğumu göstereceğim"

Galatasaray’ın transferdeki bir numaralı gözdesi Deniz Undav.

SADECE 94 DAKİKA FORMA GİYDİ

Hedef Haris Seferovic’in kiralık sözleşmesini feshetmek, yerine Deniz’i kadroya katmak. Bu sezon transfer olduğu Brighton’da sadece 8 maçta 94 dakika forma giyen Deniz Undav kendisinden beklentileri karşılayamadığı için yarattığı hayal kırıklığına anlamış gibi duruyor. 

"BANA ZAMAN VERİLMELİ"

Almanya doğumlu Türk oyuncu, “Top ceza sahası içindeyse, orada olmamı ve elimden gelenin en iyisini yapmamı gerek. Yani gol atmak. Daha çok çalışabilirim. Devreye girdiğimde gol atmam veya asist yapmam gerekiyor. Bu güvenimin yükselmesine yardımcı olacak. Her şey için savaşmaya devam etmem gerekiyor. En önemli şey, koça hazır olduğumu göstermek. Biri dışarıdaysa veya hastaysa bana zaman verilmesi gerektiğini göstermek” açıklamasını yaptı.

Brighton’da forma giyme konusunda umudunu kaybetmiş görünen Deniz Undav’ın Ocak ayında takımdan ayrılması yüksek ihtmal olarak görülüyor. Galatasaray daha önce Brighton’dan Ioan Andone’u kiralamıştı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2022, 15:41
YORUM EKLE