Derbide çok konuşulan fotoğraf! Tarihe geçti

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Arda Turan ve Arda Güler'in aynı anlarda oyuna girmesi dikkatleri çekti.

Derbide çok konuşulan fotoğraf! Tarihe geçti

üper Lig'in 32. haftasında oynanan Galatasaray Fenerbahçe derbisinde gülen taraf sarı lacivertli takım oldu. Fenerbahçe karşılaşmayı her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanırken golleri Miha Zajc ve Serdar Dursun'dan geldi.

Her iki Arda aynı anda oyuna girdi

Karşılaşmanın en dikkat çeken anlarından biri ise Galatasaraylı Arda Turan ve Fenerbahçeli Arda Güler'in aynı anda oyuna girmesi ile yaşandı.

Karşılaşmanın 84'üncü dakikasında Domenec Torrent Arda Turan'ı İsmail Kartal ise Arda Güler'i oyuna aldı. Her iki oyuncu oyuna girmek için beklerken Arda Turan Arda Güler'in saçlarını okşadı. 

Arda Turan son kez derbide

2005 doğumlu Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler ile 1987 doğumlu Türk futbolunun en kariyerli oyuncularından biri olan Arda Turan'ın fotoğraf karesi uzun yıllar unutulmayacak cinstendi.

Öte yandan sezon sonu futbolu bırakması beklenen ve son derbisine çıktığı düşünülen Arda Turan'a Torrent 6 Şubat'ta oynanan Alanyaspor maçı sonrası ilk kez Süper Lig'de forma verdi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 18:42
YORUM EKLE