Didier Drogba: "Galatasaray'a gidersen ve başarılı olursan ayağın yerden kesilir"

Galatasaray'dan Wilfried Zaha transferiyle Fenerbahçe'ye tarihi bir çalım geldi.

Didier Drogba: "Galatasaray'a gidersen ve başarılı olursan ayağın yerden kesilir"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Youtube kanalında Wilfried Zaha transferiyle ilgili bilgiler aktardı.

ZAHA, DROGBA'YA NE SORDU?

Didider Drogba ile görüşme yapan Zaha'nın Fenerbahçe'nin sürekli artan tekliflerini reddedip Galatasaray'ı seçtiği ortaya çıktı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR İLE 2 SAAT, OKAN BURUK İLE 15 DAKİKA GÖRÜŞTÜ"

"Erden Timur, Okan Buruk'u da yanına alıp Londra'ya gitmiş. Zaha ile Erden Timur'un görüşmesi 2 saat, Okan Buruk ile Zaha'nın görüşmesi 15 dakika sürmüş. Erden Timur, çok net bir proje, hedef ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde şov yapmak istediğini anlatmış."

"ZAHA, DROGBA İLE GÖRÜŞTÜ"

"Zaha, Drogba ile görüşüyor ve şunu soruyor. 'İngiltere'de Türkiye için 3. Dünya ülkesi deniyor. Ne düşünüyorsun?' Drogba da çok açık bir şekilde 'İstanbul, çok farklı bir yer. Tam bir Avrupa şehri. Eğer Galatasaray'a gidersen ve başarılı olursan ayağın yerden kesilir ama başarısız olursan onu bence hiç anlatmayayım, duymak istemezsin. Çünkü taraftarlar çok tutukulu ve başarı istiyor. Senin önüne proje koyan bir takım var. 13.'lükten şampiyonluğu tek sezonda başardılar. Sana sunulan projeye güvenmelisin. Çünkü bunu gerçekten başaran ve bizimle de ilişkileri iyi olan bir Galatasaray yönetimi var.' diyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023, 01:31
YORUM EKLE