Domenec Torrent'ten istifa açıklaması

Galatasaray, Süper Lig’in 32. Haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu.

Domenec Torrent'ten istifa açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Torrent’in açıklamaları şu şekilde:

"Dengeli bir maçtı. Bence maç gerçekten dengeli gidiyordu, ilk yarıda 2 fırsat buldular ve birini gole çevirebildiler. İkinci yarıda attıkları gol neredeyse değişikti, komik olduğunu bile söyleyebiliriz. Bizim oyuncumuzdan sekti, sonra oyuncuları aldı."

"Gelecek hakkında kaygım yok. Sadece bugünün sonucuyla ilgileniyorum. Kulübümüz ve taraftarımız için önemli bir maçtı. Ben gelmeden önce de ben geldikten sonra da Galatasaray için zor bir sezondu."

"Benim için bir sonraki başkanın kim olacağı önemli değil. Önümüzde 6 maç var, kazanmaya çalışacağım. Projeyle ilgili bir şey. Türkiye'de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor."

"Benim ve ekibimin işi, olabilecek maksimum sayıda maç kazanmak. Kaygılanmıyorum dememin sebebi şu, benim kontrol edebileceğim bir şey değil."

"Çok büyük bazı hocalar, zamana ihtiyaç duydular. Onlara inanıldığı için onlarla devam ettiler. Projeye inanç yoksa, onunla ilgili yapacağımız bir şey yok. Proje, sonraki maçı kazanmaksa biz sonraki maçı ve ondan sonraki maçı kazanmaya çalışacağız."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 20:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah Baytok
Nurullah Baytok - 2 yıl Önce

Git ya