Dries Mertens: "Teklif geldi, benim için çok çok zordu, olmazdı"

Galatasaray'ın Antalya kampı devam ediyor. Sarı kırmızılıların Belçikalı yıldızı Dries Mertens, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Dries Mertens: "Teklif geldi, benim için çok çok zordu, olmazdı"

Galatasaray'a transfer olduğundan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Mertens, Dünya Kupası'nda ise istedikleri oyunu sahada yansıtmadıklarından dolayı başarılı olamadıklarını dile getirdi. 

Dries Mertens'in açıklamaları şu şekilde:

-BİZ EVE GERİ DÖNDÜK-

"Dünya Kupası çok kolay değildi. Kolay bir grup değildi. İki takım şu anda yarı final oynuyorlar. Biz eve geri döndük. Geri dönmüş olmaktan ötürü mutluyum. Şimdi devamına bakacağız." 

-SON MAÇLARDA İYİ SONUÇLAR ALDIK-

"Başka bir ülkeden gelip yeni bir lige başlamak kolay olmuyor. Bunu anlamak gerek. Ben Galatasaray'da olduğum için mutluyum. Galatasaray, geçen sezon ligi 13. bitirdi ve üstüne farklı liglerden 13 oyuncu geldi. Son maçlara bakınca iyi sonuçlar aldık."

-BURADA MUTLUYUM-

"Ben burada mutluyum. İyi şekilde devam edeceğiz. Galatasaray büyük bir kulüp. Büyük kulüplerin iyi ve genç oyuncuları vardır. Bizim de iyi gençlerimiz var. Takım olarak onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genç oyuncularımızdan Yunus yeni sözleşme imzaladı. Bu durum, diğer gençlere de örnek olacaktır. "

-JUVENTUS'TAN TEKLİF GELDİ-

"Juventus'tan teklif geldi. Benim için çok çok zordu, Napoli'den sonra Juventus'a gitmek. Olmazdı. Napoli'de uzun yıllar geçirdim. Gelmemde Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur ve Okan Hoca'nın etkileri oldu. 'Seni Galatasaray'a, Galatasaray'ı da hak ettiği yere getirmek istiyoruz' dediler. Ben de Galatasaray'ı Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu, bir önceki sezonu 13. bitirdiğini bildiğim için bu projeye 'evet' dedim."

-İYİ YERLERE GELECEĞİZ-

"Birkaç aya daha ihtiyacımız var daha iyi olmak için. Geçen sene 13. olan bir takım, bu sezon liderliği oynuyor. Bu bir anda gerçekleşebilecek bir şey değil. Biz antrenmanları en iyi şekilde yapıyoruz. Sonunda iyi yerlere geleceğiz."

-ALİ YİĞİT BİZE ŞANS GETİRİYOR-

"Ali Yiğit, bizim maskotumuz gibi. Bize hep destek oluyor. Geldiğinde yeniyoruz, o yokken berabere kalıyor ya da yeniliyoruz. Bize şans getiriyor."

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 22:01
YORUM EKLE