Dünya devi, Abdülkerim Bardakcı'yı istiyor! Galatasaray'ın kapısını çalacaklar!

Galatasaray'ın parlayan milli oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, son dönemde performansıyla fark yaratıyor. 

Dünya devi, Abdülkerim Bardakcı'yı istiyor! Galatasaray'ın kapısını çalacaklar!

Galatasaray'ın Bayern Münih ile oynadığı maçta 12 top, 7 ikili mücadele, 3 hava topu kazanan Abdülkerim Bardakcı, 6 top uzaklaştırdı, 17 hücum bölgesine pas attı, 14 kez hücum bölgesine girdi. Yıldızlar topluluğu Alman ekibi karşısında kusursuz bir oyun ortaya koyan milli stoper, kendisine hayran bıraktırırken transferin de gözde ismi oldu. Bayern maçındaki performansı, Abdülkerim'e Serie A'nın kapısını açabilir.

MARCAO'YU UNUTTURDU

Marcao'nun Sevilla'ya transferi sonrası Galatasaray'ın Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro'ya transfer ettiği Abdülkerim, adeta Brezilyalı stoperi unutturdu. Sarı Kırmızılı formayı giydiği ilk günden bu yana istikrarlı görüntüsünü bozmayan ve A Milli Takım'a kadar yükselen 29 yaşındaki oyuncu, Marcao'yu da unutturdu.

MAAŞINA ZAM YAPILACAK

Abdülkerim geçen sezon yıllık 17 milyon TL'ye imza atmıştı. Galatasaray yönetimi, bu sezon 19 milyon 550 bin TL kazanan Abdülkerim'in ücretini bir miktar artıracak. Cimbom, 1 milyon Euro bandını koruma adına oyuncusuna 30 milyon TL önerecek.

ERDEN TİMUR: "ZAM TALEBİ YOK, BİZ SÖYLÜYORUZ"

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesine güncelleme yapacaklarını şu sözlerle açıklamıştı:

"Abdülkerim'le görüşeceğiz. Maaşları adil bir şekle getirmek istiyoruz. Abdülkerim'in böyle bir talebi yokken biz söylüyoruz. Adaletsizlik ve hakkaniyete haksızlık." dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DAMGA VURDU

İlk 3 hafta itibarıyla Şampiyonlar Ligi’nde en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu konumuna yükselen Abdülkerim Bardakcı’nın performansı, Avrupa devlerinin de ilgisini çekti. Sarı-Kırmızılı formayla 2. sezonunu geçiren 29 yaşındaki savunmacı, kısa zamanda yaşadığı yükselişle, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.

EN YÜKSEK NOT VERİLEN İSİMLER ARASINDA

Abdülkerim’in özellikle Bayern karşısındaki hatasız oyunu, Avrupa basınında da geniş yer bulurken, onu maçın en yüksek not verilen isimleri arasına soktu.

MİLAN PEŞİNE DÜŞTÜ

Son dönemde Rus kulüplerinin transfer etmek istediği Milli stoperi, şu sıralarda İtalyan devlerinin takibe aldığı, özellikle Milan’ın devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalabileceği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 02:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Polat pınar
Polat pınar - 7 ay Önce

Sayın bilir başkan Ali koç Abdülkerim e sen bu kadar 20 milyon edermisin demişti şimdi ne düşünüyor acaba,,,

Bayram
Bayram - 7 ay Önce

Cincon hep satıyor ama hiç görmedik para verip gönderiyor son vaka nelson