Dursun Özbek: "Antalya’da özellikle seyrettim, çok iyiydi"

Galatasaray, altyapıdan yetişen Özgür Baran Aksaka'nın sözleşmesinin 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Dursun Özbek: "Antalya’da özellikle seyrettim, çok iyiydi"

Galatasaray'da Futbol Akademimizden yetişen genç oyuncumuz Özgür Baran Aksaka yeni sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz yılın Şubat ayında ilk profesyonel sözleşmesini imzalayan, bu sezon A Takımımızda forma şansı bulan 19 yaşındaki genç oyuncumuz, 2026 sezonu sonuna kadar Galatasaray formasını terletecek. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek de yer aldı. 

Başkan Dursun Aydın Özbek ve Özgür Baran Aksaka imza töreninin ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

"BARAN, GALATASARAY’A UZUN YILLAR HİZMET EDECEK BİR FUTBOLCUMUZ"

Başkan Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“Bunlar genç fidanlar. Kulübümüzden yetişen fidanlar. Uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edecekler. Dolayısıyla ben Baran’ı tebrik ediyorum. Performansı da çok iyi. Antalya’da hazırlık maçlarında özellikle seyrettim, çok güzeldi. Allah kendisine sakatlık vermesin. Başarılı, Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edecek bir futbolcumuz. Kendisinin Galatasaray’da başarılı olması için biz de yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Kulübümüzle 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalayan genç oyuncumuzun açıklamaları ise şöyle: 

“Öncelikle başkanıma, yönetim kuruluna ve Okan hocama çok teşekkür ediyorum. Benim küçüklüğümden beri bir hayalim var. O da Galatasaray’da uzun yıllar oynamak. Sözleşmemi bugün uzattım. Umarım her şey benim için güzel olur. Bizi desteklemeyi hiçbir zaman bırakmasınlar. Biz tamamen şampiyonluğa odaklandık. Umarım bu sene bizim için şampiyonlukla biter.”

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2023, 14:37
YORUM EKLE