Dursun Özbek: "Babası beni aradı, Galatasaray camiasından özür diledi"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Florya Tesisleri'nde açıklama yaptı.

Dursun Özbek: "Babası beni aradı, Galatasaray camiasından özür diledi"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"SARMAŞ DOLAŞ OLDUK"

"Florya'da hep beraber takımımızın antrenmanını izleyeceğiz. Riva'dan geliyorum. Riva'yı görmeniz lazımdı. 6 Şubat depreminde evleri yıkılan, anasını babasını kaybeden çocukların hepsi oradaydı. Bazı oyuncularımın katılımıyla onlarla sarmaş dolaş olduk. Depremin yaralarını sarmak için 6 Şubat'tan beri Galatasaray olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu faaliyetler kısa sürede bitmeyecek. Bu uzun soluklu bir hareket. Galatasaray olarak bu hareketin de hep öncülüğünü yaptık, hala yapıyoruz. Riva'da Galatasaray Başkanı olarak bir ben vardım, büyük kulüpleri temsilen. Çocukların bana sarılışı, benle fotoğraf çektirmeleri... Nasıl mutlu oldum, tarif edemem. İsterdim ki tüm başkanlar orada olsun. Acıyı hafifletmek için yapılan hareketlere onlar da bizim kadar katkı versin."

"RİVA ALGISI YAPILIYOR"

"Gururla söylüyorum. Mensubu olduğum Galatasaray camiasının ne kadar kadirşinas, sosyal faaliyetlerde ne kadar öncü olduğunu gördük. 'Riva'ya gitti' üzerine algı yapılıyor. Artık bunun sonu gelsin. Yeter artık! Benim oradaki mevcudiyetim depremzede çocuklar ve aileleri içindi. Onlara bugünlerde yardımcı olmak iyi bir şeydir. İnşallah tüm kulüplerimiz aynı sevdaya tutulurlar. Yaraları sarmak için Galatasaray'a baksınlar, örnek alsınlar."

"TFF'nin sahasında yapılan bu etkinlik, depremzede aileler içindir tamamen. Hepsi futbol aşkıyla yanıp tutuşan çocuklar. Onlarla karma maçlar yapıldı. Bunu futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Tekrar tekrar şunu söylüyorum. Galatasaray her konuda olduğu gibi depremzede kardeşlerimizin de hep yanındadır. Bu hareket, bitmiş bir hareket  değildir. Uzun solukludur. Bu yaralar tamamen sarılana kadar  devam edecektir. Tavsiyem, tüm camiaların aynı hassasiyeti göstermesi."

BEŞİKTAŞ'A GÖNDERME

"Çocuğun ismi neydi? Serhan Çetinsaya'yı tanımam. Babası benim 30 yıllık arkadaşım. Süleyman Bey, çok yakın arkadaşım. Ben bu haber geldiği zaman, 30 yaşlarındaymış galiba, Beşiktaş Kulübü'nde asbaşkanmış. Dün babası beni aradı. Aynı camiadan geliyoruz, aynı meslekteyiz. Üzüntülerini bildirdi. Tüm Galatasaray camiasından özür diledi, oğlunun namına."

"Süleyman Bey dünya iyisi bir insan. Oğlunun böyle bir ifade bulunması, Beşiktaş'ın da buna sessiz kalması... Beşiktaş Kulübü hiçbir reaksiyon göstermedi. Demek ki biz Beşiktaş'ı Süleyman Sebalar ile, Hakkı Yetenler ile biliyorum. Beşiktaş camiası içinde çok iyi tanıdığım insanlar var. Bu söylemin arkasındaysa yönetim, attığı tweet de duruyorsa Beşiktaş'ta da bir değişim var. Beşiktaş camiası, meydanlarda ifade ettikleri tarzda bir kulüp değil. Özellikle de bu koalisyon güçleri, öyle diyeceğim, Galatasaray ile mücadele edemezler."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 14:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 13 ay Önce

Bjk yıllarca hep mağdura yatan bir kulüp!! Örnek: GS namağlup 2. Olduğu sezonun son maci GençlerBirliği bjk maçını hiç konuşmazlar!! Yillarca GS in Ankaragucu 8 0 yendiği maçı hep gündemde tuttular!! Çocuklar araştırmadan GS karşı hep bir ön yargı ile büyüdüler!! Çoğu GS +2 averaji olduğunu bilmeden büyüdüler!! GS in 8 gole ihtiyacı olmadığını görenler şaşırdı ve sustular!! Bjk nin 3 tane şampiyonluğu GS fb rekabeti den elde edilen şampiyonluğu var. Ayrıca bjk 7 0 yendiği Hatay sporla ilgili hiç konuşulmadı!! Hatta Hatay'in defans oyuncusu alal acale ülkeyi terk etti!! GS yönetimi bunu asla hiç dile getirmedi. Kumpas denilen, ancak bana göre somut delillere dayalı şike davaları yok sayıldı!! Bu somut delillere rağmen GS laf edenler, aynaya hiç bakmıyorlar. Bir gerçek var GS TÜRKİYE dır.Turkiye de de futbol,GS karşı oynanan bir oyundur!! Bu oyunu biz son yıllardır hep yaşıyoruz. Ancak iyiler genelde kazanır. Kazanacağız nokta

Sefer
Sefer - 13 ay Önce

Çetinsaya denen şahıs babasının bunun adına özür dilemesini içine sindireme mış !! Yani babası kadar erdemli biri değil!! Daha önce de dediğim gibi bu çocuk halen o 8 0 etkisi altında kalmış!! Çocuk işte!! Ne diye bilirsin ki!! Bunu yönetimine Alan " nurunu göremediğim" Nur Çebi nin bu çocuğun babası kadar erdemli olduğunu söyleye bilirmiyiz? Çıkmış hak ettiğin bir maçı kazandıktan sonra bunun coşkusunu yaşayacağına ergen çocuklar gibi hakaret vari konuşup birde bu konuştuğun lafin ne anlama geldiğini bilemeyecek kadar da aptala yatıyor!! Senin konuştuğun lafin anlamını seni o makama getirenlere sor!! Burada sana değil, sizin gibileri konuşturan GS futbolculara kızıyorum!!