Dursun Özbek: "Ben olduğum sürece ikisi de Galatasaray'dan içeri giremez"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur önderliğinde transferde farklı bir yol izliyor.

Dursun Özbek: "Ben olduğum sürece ikisi de Galatasaray'dan içeri giremez"

Dursun Özbek, Galatasaray başkanlığındaki ilk döneminde birçok yerli menajerle temas halindeydi. Özellikle Gomis, Fernando, Belhanda ve Feghouli'nin Galatasaray'a gelmesinde Ahmet Bulut'un büyük emeği bulunuyordu.

"BEN OLDUĞUM SÜRECE BURADA ÇALIŞAMAZLAR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şu anda ise tam tersi bir role büründü. Asla yerli menajerlerle çalışmıyor. "İlk dönemimizden ders aldık" diyen Özbek, "Ben olduğum sürece Ahmet Bulut ve Batur Altıparmak Galatasaray'ın ne iç transferine ne de dış transferine müdahil olamaz." dediği öğrenildi.

73 yaşındaki Başkan, sezon başında GS TV'ye katıldığı bir programda "Hatalarımızdan ders alıyoruz. Transferleri sadece sportif anlamda değil mali yönden de değerlendiriyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

"BU MENAJERLERLE ÇALIŞMAYIN"

Bir başka iddia ise Galatasaray yönetiminin futbolculara "Bu menajerlerle çalışmayın." dediği belirtildi.

AHMET BULUT, DURSUN ÖZBEK İÇİN NE DEMİŞTİ?

"Dursun Özbek'e 3 iş yaptım. Bruma'yı 15 milyon avroya sattım.'Mukavele yapalım' dedim. Bana, 'Başka işler yapalım, hallederiz' dedi. Sonra Feghouli ve Belhanda'yı getirdim yine 'haftaya mukavele yaparız' diye diye seçime gitti. 'Kazanacağım.' dedi kaybetti."

"Dursun Özbek, Galatasaray'a yakışmayan bir başkandı. Galatasaray başkanı sözünü yerine getirmeli. Mustafa Cengiz, 'Senin gibi biri nasıl mukavele alamadı' dedi. 'Karşımdaki Galatasaray başkanı, Langaspor'un değil' dedim. İlk defa Dursun Özbek'ten kazık yedim."

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2023, 19:38
YORUM EKLE