Dursun Özbek: "Fenerbahçe Başkanı için 'Proje' dedi, hiç boşuna uğraşmasınlar"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Dursun Özbek: "Fenerbahçe Başkanı için 'Proje' dedi, hiç boşuna uğraşmasınlar"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un skandal sözlerine cevap verdi.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE KONUŞMAYA NE GEREK VAR?"

"Dünkü divan kurulunun bilgilerini sonradan aldım. Hayretler içindeyim. Böyle mesuliyet sahibi olan kulüp başkanı, biz büyük bir mesuliyet taşıyoruz. 25-30 milyon taraftar bizim ağzımıza bakıyor. Böyle konuşmaya ne gerek var? Şu toplumu germeyelim diye maksimum çaba sarf ediyoruz. 'Peşine takalım, fotoğrafını çeksin...' Türkiye'nin bu gerilime ihtiyacı yok. Fenerbahçe ve Galatasaray dediğiniz zaman Türkiye'nin yüzde 70'ini kapsayan taraftar kitlesi var. Niye böyle bir açıklama? Galatasaray, her zaman gündemlerinin birinci maddesi. Futbolla ilgili bizim ortaya getirmek istediğimiz şey, güzel ve adaletli bir futbol iklimi... 'İnsanların fotoğraflarını çekin, tokatlayın.' Niye böyle bir açıklamalar?"

"FENERAHÇE BAŞKANI İÇİN 'PROJE' DEDİ"

"Fenerbahçe başkanına bir tavsiyem var; Bunları yapmayın. Çünkü şu algıya geliyorum yavaş yavaş; Türkiye, hep bölünmeye çalışılmıştır. PKK, FETÖ, Türkiye'yi bölmeye çalışmadı mı? Yapılan açıklamalar da bu bölünmeye, kutuplaştırmaya getirecek açıklamalar değil mi? Onlar bile bölememişken sen neden böyle davranıyorsun? Burada sayın Selim Soydan'ın açıklaması akla geliyor. Fenerbahçe Başkanı için 'Proje' dedi, bu sefer bu algıya geliyorum. O düşman, bu düşman. Niye? Hiç boşuna uğraşmasınlar, biz hep itidalden yana olacağız. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Türk insanının huzura ihtiyacı var. Huzursuzluğu davet eden her olayın karşısındayız. Bu ülkeyi ne PKK ne FETÖ bölemedi, başka kimse bölemez."

"KENDİSİNE TAVSİYEM..."

"Bir ağabeyi olarak kendisine tavsiyem, gerilime artık ihtiyaç yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2023, 09:36
YORUM EKLE