Dursun Özbek: "Galatasaray'a alırken en ufak bir tereddüt yaşamadım ama çok zor bir transferdi"

Avrupa'da birçok yıldız ismini geride bırakıp 2023’ün en iyisi olan Mauro Icardi’yi değerlendiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yakın çevresine Arjantinli yıldız golcü için söyledikleri ortaya çıktı.

Dursun Özbek: "Galatasaray'a alırken en ufak bir tereddüt yaşamadım ama çok zor bir transferdi"

Galatasaray’da Mauro Icardi fırtınası eserken sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek’in de Arjantinli futbolcuya hakkını verdiği ve onunla gurur duyduğu ortaya çıktı.

DÜNYA YILDIZLARINI GERİDE BIRAKTI

İstanbulspor maçını da boş geçmeyerek üst üste 13. lig maçında gol atan ve rekor kıran Arjantinli futbolcu, Avrupa’nın 5 büyük ligi ile Süper Lig’e bakıldığında 2023’te en fazla gol atan oyuncu durumuna geçti.

24 gollü Kane’i de geride bırakan Icardi, Haaland (23), Mbappe (23), Osimhen (20) gibi önemli isimlerden de fazla gol atma başarısını gösterdi.

ŞAMPİYONLUK VE DEVLER LİGİ'NE DİREKT ETKİ ETTİ

Geçen sezonki şampiyonluktaki önemli katkısının bulunmasının yanı sıra, bu sezon sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’ne katılmasında ve yine ligde zirveye oturmasında da golleri ile dikkat çeken Icardi’nin formu herkesi mutlu etti.

DURSUN ÖZBEK'İ ÇOK SEVİNDİRDİ

Bu sezon ligde 6 maçta 7 kez fileleri havalandıran, Avrupa’da ise Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde 3 kez ağları sarsan Icardi, Başkan Dursun Özbek’i de çok sevindirdi.

'İYİ Kİ PARASINA BAKMADIK'

Başkan Özbek’in yakın çevresine şunları söylediği öğrenildi:

"ÇOK ZOR BİR TRANSFERDİ"

“Bizim için çok zor bir transferdi. Bonservisi için 10 milyon Euro verdik. Yıllık maliyeti de bize sponsorlar hariç 6 milyon Euro..."

"EN UFAK TEREDDÜT YAŞAMADIM"

"Onu alırken en ufak bir tereddüt yaşamadım. Icardi kendini buraya ait hissetti. Galatasaray’a çok yakışıyor ve aldığı parayı sonuna kadar hak edecek. İyi ki parasına, maliyetine bakmadan bu transferi yaptık. Böyle bir golcümüz olduğu için çok şanslıyız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 22:38
YORUM EKLE