Dursun Özbek: "Galatasaray'da oynaması için çalışıyoruz, bütün gücümüzle peşindeyiz"

Şampiyon Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek sezonu tamamladı.

Dursun Özbek: "Galatasaray'da oynaması için çalışıyoruz, bütün gücümüzle peşindeyiz"

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin ardından şampiyonluk kupasına kavuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kutlamaların ardından açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"RAKİP TAKIMLAR KABUL EDEMEDİ"

"Çok güzel bir maç oynandı. Cumhuriyetin 100. yılında birlik ve bütünlük içinde nakış nakış işleyerek şampiyon oldu. Başından bugüne kadar büyük emek vardı. Buradan oyunculara teknik kadroma, yönetim kuruluma herkese teşekkür ediyorum. Bize inandılar, güvendiler. Hep birlikte bu sonuca ulaştık. Geçen sezonki sonuç bize hiç yakışmamıştı. Galatasaray'ın geçen seneki kötü performansından sonra buraya gelmesini rakip takımlar kabul edemedi."

"İKİ AY ÖNCE SÖYLEDİM"

"Bu şampiyonluğu ilmek ilmek ördük ve bugüne kadar getirdik. İki ay önce de söyledim 'Şampiyon belli kardeşim, boşuna uğraşmayın! 2. ve 3.'ye de bakarız' dedim. 2.yi ve 3.'yü de biz belirliyoruz. Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray'dır! Buna Allah da şahittir! İşte 100. yılda kupa bizde!"

"NE İSTİYORSUN KARDEŞİM, 6 PUAN MI?"

"Bir sözüm de boy boy demeç veren rakiplerimize... Dediler ki, 'Depremde takımlar çekildi. Haksızlık var.' Ne istiyorsun kardeşim? 6 puan mı? Yine geridesiniz. Sivas'ta şu oldu, bu oldu. O puanı da sana verdim. Ne oldu? Galatasaray'la bilek güreşi yapılmaz."

"ICARDI'NİN KALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"Biraz önce Mauro Icardi sevgisini gördünüz. Icardi'nin Galatasaray'da kalması için elimizden geleni yapacağız. Mauro Icardi, Galatasaray'ı çok seven büyük bir golcü. Icardi'nin burada kalması için çalışıyoruz. Erken konuşmayalım ama bütün gücümüzle peşindeyiz. İnşallah iyi bir sonuca ulaşırız."

"TRANSFER POLİTİKAMIZI ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GÖRE DÜZENLEDİK"

"Galatasaray, her sene Şampiyonlar Ligi'nde olması gereken bir kulüp. Transfer politikamızı ona göre düzenledik."

"ZANIOLO, UZUN SÜRE HİZMET EDECEK"

"Nicolo Zaniolo çok kuvvetli bir golcü. Galatasaray'a uzun süre hizmet edecektir. Umarım hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2023, 14:36
YORUM EKLE