Dursun Özbek: "Galatasaray'da oynaması için elimizden geleni yapacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un play-off açıklaması hakkında yorumlarını paylaştı.

Dursun Özbek: "Galatasaray'da oynaması için elimizden geleni yapacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Icardi, Zaniolo ve Jesus'un play-off talebi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Başkanı, Fenerbahçe teknik direktörünün son basın toplantısında dile getirdiği konu hakkında konuştu. 

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"KENDİSİNE CEVAP VERMEYE DOĞRU BULMUYORUM"

"Jorge Jesus, önemli rakiplerimizden birinin antrenörü konumunda yer alıyor. Kendisinin söylemlerine cevap vermeyi doğru bulmuyorum. İfade ettiği şeyler hakkında gerekli merciler gerekeni yapacaktır." sözlerini sarf etti. 

Kasımpaşa maçında yaşanan skandal ile ilgili Özbek; "Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarıyla ilgili görüntüleri sosyal medyada gördüm. Eğer orada anlatılanlar, söylenenler doğruysa inanılır gibi değil. Futbol camiası olarak, artık bu kısır tartışmaların, bu çekişmelerin son bulmasını istiyoruz." dedi.

ZANIOLO VE ICARDI SÖZLERİ

Dursun Özbek, oyuncuları Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi hakkında da konuştu. 

Galatasaray Başkanı İtalyan oyuncuları hakkında; "Zaniolo, bizim kontratlı futbolcumuz. Dolayısıyla zannedersem 4 yıl daha Galatasaray'a hizmet edecek. Elbetteki çok önemli bir futbolcu. Tabii Galatasaray'ın planlaması içinde olan bir futbolcu. Futbol dünyası içinde bu transferler, gitmeleri gelmeleri mümkün. Sezon sonunu görmek lazım, ne olup ne bittiğine bakmak lazım." dedi. 

Dursun Özbek, açıklamasının devamında şunları söyledi: 

"Icardi çok önemli bir futbolcu. Sezon sonunu beklemek lazım. Taraftarın bu futbolculardaki memnuniyetini görüyorum. Biz de buna ilgisiz değiliz. Ama Galatasaray'ın olan hatları çerçevesinde, bu futbolcuların Galatasaray'da kalması için elimizden geleni yapacağız." açıklamasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2023, 15:45
YORUM EKLE