Dursun Özbek: "Galatasaraylılara hayırlı olsun, çifte bayram yapacağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, müjdeli haberi duyurdu.

Dursun Özbek: "Galatasaraylılara hayırlı olsun, çifte bayram yapacağız"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Levent Yaz, Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Yönetim Kurulu Üyesi Bora İsmail Bahçetepe, Eski Divan Kurulu Başkanımız İrfan Aktar ile bazı kulüp üyelerimiz restorasyonu devam eden Galatasaray Adası’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başkan Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Galatasaray Adası’ndaki çalışmalarla ilgili Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Adası’nda üyelerle birlikte çok yakında eski günleri yad edeceklerini belirten Başkan Dursun Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ADAMIZ GALATASARAYLILARA HAYIRLI OLSUN”

“Hasret kalmışız adamıza. Üyelerimizden bazılarını çağırdım Galatasaray Adası’na geldik. Her hafta bu tip organizasyonları tekrar edeceğiz. Herkesi buraya davet edeceğiz. En sonunda da bütün üyelerimize açık bir davet verip adaya merhaba diyeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Buradaki yenileme çalışmaları Yönetim Kurulu’nun hazırladığı bir bütçeyle yapılıyor. Dolayısıyla Galatasaray Spor Kulübü’ne herhangi bir yük getirmemeye çalışıyoruz. 1-2 hafta sonra burada daha farklı bir görüntü olacağını düşünüyorum. Galatasaraylılara hayırlı olsun. İnşallah eski günleri burada yad edeceğiz hep beraber.”

“BAYRAMDAN SONRA ÇİFTE BAYRAM YAPACAĞIZ”

Galatasaray Adası’nın Ağustos sonunda üyelerimizin kullanımına açılacağını söyleyen İkinci Başkanımız Metin Öztürk ise şu ifadeleri kullandı:

“Önümüz bayram. Demek ki biz bayramdan sonra çifte bayram yapacağız. İnşallah 15-20 gün sonra bu gördüğünüz çalışmalar daha da ilerleyecek. 15 gün önce geldiğimizde girilecek halde değildi. Bugün burada 40-50 kişi çay, kahve içer hale geldik. 15 gün sonra havuzumuzda dolmuş olacak. Sanıyorum Ağustos sonuna üyelerimizin kullanımına açılacak. Dursun başkanımın seçim öncesi vaadinden bir tanesi adaydı. Birinci sıradaki buydu. İnşallah 31 Temmuz’da Genel Kurulumuzdan yetki aldıktan sonra diğerleri için hızla kolları sıvayacağız. Genel Kurul talimatlarını yerine getirip 2 sene sonra yönetimi devrederken bambaşka, aydınlık, pırıl pırıl bir Galatasaray’ı bizden sonraki Galatasaray’a devredeceğiz.”

“ESKİ MUTLU GÜNLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ”

Çok yakında eski mutlu günlere kavuşacağımızı müjdeleyen Başkan Yardımcımız Niyazi Yelkencioğlu da “Çok heyecanlıyız, eski nostaljik günler aklımıza geliyor. Çok mutlu günlerimiz geçmişti. İnşallah aynılarını tekrar geçireceğiz. Ağustos sonu, Eylül başında en azından yüzme havuzu kullanılacak şekilde açmayı düşünüyoruz. Peyder pey ilerleyen zamanda da sosyal tesis olarak üyelerimizin kullanabileceği bir tesis olacak. Eski mutlu günlerimize kavuşacağız.” ifadelerini kullandı.

“BURADA ÇOK GÜZEL ZAMANLAR GEÇİRECEĞİZ”

Adadaki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Sözcümüz Rıza Morova, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok mutluyum, bundan 3 hafta evvel Sayın Başkanımız, İkinci Başkanımız Metin Bey ve Erden Bey ile gelmiştik buraya bakmaya. O zaman kamyonlar molozları kaldırıyordu. O zaman söz vermiştik 2-3 hafta sonra üyelerimizi davet edip kısa da olsa burayı göstermek için. İnşallah Ağustos, Eylül gibi de belli bir bölümü üyelerimizin gelip sohbet edebilecekleri, çay ve kahve içebilecekleri bir yer açmak için ayarlamıştık. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Bayramdan sonraki haftaki hafta da daha geniş şekilde insanları buraya davet ederiz. En azından buranın havasını koklayalım eskisi gibi. Başkanımız da bir söz verdi Yönetim Kurulu olarak beraber yaparız bunu diye. Bu iş hepimizin ortak bir amacı. Üyelerimiz ve Galatasaray camiası için bir sembolümüz. İnşallah dediğimizi başaracağız. Herkesin desteği çok önemli bu konuda. Lütfen bize inansınlar, burayı yapacağız ve çok güzel zamanlar geçireceğiz ileride diye umuyoruz. Herkesin gelecek olan bayramını da kutluyorum. Buradaki çalışanlar bayramda da çalışacaklar. Mimarlara, mühendislere teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 23:15
YORUM EKLE