Dursun Özbek: "Galatasaraylılara müjdeyi vermek istiyorum"

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk ve sportif A.Ş. sorumlusu Erden Timur, Galatasaray Ada'sında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Galatasaraylılara müjdeyi vermek istiyorum"

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk ve sportif A.Ş. sorumlusu Erden Timur, konuştu.

DURSUN ÖZBEK: "MÜJDEYİ VERMEK İSTİYORUM"

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Ada ile ilgili Galatasaraylılara müjdeyi vermek istiyorum. Allah'a şükür çözüme kavuştu. Bize ait olmayan bazı bölümler var. En kısa sürede onları da halledeceğiz." dedi.

Teknik direkör konusunun sorulması üzerine konuşan Özbek, "Bugünkü gündemimiz Ada. Ada'ya yakında kavuşuyoruz. Buranın önce molozlardan temizlenmesi lazım. En kısa sürede üyelerimizn kullanımına açacağız." ifadelerini kullandı.

METİN ÖZTÜRK: "ADA BİZİM İÇİN BİR SEMBOL"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ise, "Başkanımızın liderliği altında her yere koşuyoruz. En kısa zamanda olumlu şekilde sonuçlanacak. Üyelerimizle beraber burada bir araya geleceğiz. Bu Ada bizim için bir sembol." şeklinde konuştu.

ERDEN TİMUR: "İŞ MAKİNALARI ÇALIŞMAYA BAŞLADI"

Son olarak konuşan Erden Timur da, "İş makinaları çalışmaya başladı. İdari sınırlamaların müsaade ettiği sürece çalışmalar sürecek. Tüm çalışmalar hızla yapılıyor. Teknik direktör konusu kısa süre içinde açıklanacak." açıklamasını yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2022, 17:33
YORUM EKLE