Dursun Özbek: "Kendisiyle görüşmüştüm, şimdi hizmet etme sırası Galatasaray’daydı"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Kendisiyle görüşmüştüm, şimdi hizmet etme sırası Galatasaray’daydı"

Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi'nin mezuniyet törenine katılan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk için konuştu.

İşte Dursun Özbek'in sözleri...

"HİZMET SIRASI G.SARAY'DAYDI"

"Okan Galatasaray’ın evladı zaten. Geçmişte çok başarılı futbolculuk kariyeri oldu. Antrenörlük kariyeri de son derece başarılı şampiyonlukları var. Şimdi hizmet etme sırası Galatasaray’daydı."

"ÇALIŞMAKTAN ÇOK MUTLU OLACAĞIM"

"Ben kendisiyle çalışmaktan çok mutlu olacağım. Galatasaray’da çok güzel günler yaşatacağından eminim. Kendisine hoş geldin diyorum ve başarılı bir sezon diliyorum."

"GÜVENİMİZİN TAM OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

"Daha önce de kendisiyle görüşmüştüm. Tebrik ettim, bu hizmeti en iyi şekilde yapacağından emin olduğumu ve kendisine güvendiğimi söyledim. Aynı şekilde hem Yönetim Kurulumuzun, hem camiamızın hem de taraftarlarımızın kendisine güveninin tam olduğunu söyledim."

"İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ"

"O da çok istekli ve çok cesaretli. Galatasaray’da başarılı olmak onu da çok mutlu edecektir. İyi bir sezon geçireceğimizden eminim."

"G.SARAY BÜYÜK BİR CAMİA"

"Galatasaray’ın ne kadar büyük bir camia olduğunu gösteriyor. Burada Üniversitemizdeyiz. Geçen hafta Lisemizde pilavımız vardı. Spor Kulübü altyapısından yetiştirdiği futbolcusuyla antrenörlük seviyesine kadar geliyor. Bu camiada ne kadar büyük bir aile olduğumuzun göstergesidir. Galatasaray büyük bir aile, büyük bir camia."

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2022, 11:35
YORUM EKLE