Dursun Özbek resmen açıkladı! "Anlaşmayı yaptık"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Okan Buruk'un doğum günü kutlamasında konuşma yaptı.

Dursun Özbek resmen açıkladı! "Anlaşmayı yaptık"

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un bugün yapılan antrenman öncesinde 50. yaş günü kutlandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, doğum günü kutlamasında önemli açıklamalar yaptı.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"ANLAŞMAYI YAPTIK"

"Hem Galatasaray için hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hocamın doğum gününü kutluyorum. Erken yaşta futbolu bıraktı. İstese daha fazla oynayabilirdi. Hem doğum günü kutlamasını hem de bu sene yapacağımız anlaşmayı da yaptık. Galatasaray'a verdiği emeklerden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hocam Galatasaray'a yakışan bir insan." dedi.

Okan Buruk ise şu açıklamaları yaptı:

"BURADAN ÖNCEKİ 16 AYIM BİRAZ ZOR GEÇMİŞTİ"

"Başkanımıza teşekkür ediyorum. 16 aydır beraberiz. Çok güzel günler geçirdim. Ondan önceki 16 ayım biraz zor geçmişti. Hayatta her şey başarı değil. Dünya üzerinde hepimizi üzen gelişmeler de oluyor. Önce barışın olduğu bir dünya diliyorum. Her şey kazanmak değil. Hayatta sağlık ve yaşam kalitesi önemli. Bizim de hizmet ettiğimiz ve bizden başarı bekleyen taraftarımız var. Bunu da çok iyi şekilde başardık. Benim isteğim aynı performansı hep birlikte devam etmek. Kazandıkça bu performansımız devam edecek zaten." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 16:01
YORUM EKLE