Dursun Özbek: "Satma kararı aldık, hiç utanmadan bizi suçlu, hatta katil ilan ettiler"

Divan Kurulu Kasım Ayı Olağan Toplantısında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; "Doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bir adım bile geri atmadan bu mücadeleden zaferler çıkacağız." dedi.

Dursun Özbek: "Satma kararı aldık, hiç utanmadan bizi suçlu, hatta katil ilan ettiler"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Kasım Ayı Olağan Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

-GÖNÜLDEN İNANIYORUM-

 "Biraz dertleşmek istiyorum. Son dönemde gerek TFF gerek medya içinde yerleşmiş odaklarla büyük mücadele içindeyiz. Sadece kendi çıkarlarını düşünen ve bu çıkarlar için gözünü kırpmadan Türk futbolunu manipüle eden bu grupla savaşımız bir günde bitmeyecek. Doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bir adım bile geri atmadan bu mücadeleden zaferler çıkacağız. Gönülden inanıyorum. Bu mücadele bizi 1 saniye bile yormaz, yaralamaz. Bizi asıl yaralayan, bu şer odaklarının ürettiği akla hayale sığmayacak yalanlara inanıp, o yalanlar üzerinden bizi yıpratmaya çalışan bazı Galatasaraylılar üzerine. Tek amaç var, tek amaç. İlk günden oluşturmaya çalıştığımız sevgi iklimini engellemeye çalışmak." 

-KATİL İLAN ETTİLER-

"11 sene Galatasaray formasını terletmiş eski sporcumuz Metin Görgün'ün vefatından sonra yazılanlar, paylaşılanlar; tüm nakit sıkışıklığına rağmen Galatasaray vadesi gelmeden ödemeleri yapmış, yükümlülüklerini yerine getirmiştir. Bu gerçeğe rağmen hiç utanmadan bizi suçlu, hatta katil ilan ettiler. Bu kişilerle ilgili hukuki süreci başlattık, takip edeceğiz. Bundan sonra herkes Galatasaray ismini nasıl kullandığına dikkat edecek."

-SATMA KARARI ALDIK-

"Senede 400 milyon TL faiz ödüyoruz. Bu durum, bir spor kulübü olan #Galatasaray'a büyük sekte vurmaktadır. Mecidiyeköy binamızı, faiz yükünden kurtulmak için rezidans yapıp satma kararı aldık. Üyelerimizin, Mecidiyeköy'deki rezidanslarımıza ilgi göstermesini bekliyoruz."

-SON AŞAMAYA GELDİK-

"Florya projesinde son aşamaya geldik, bize ait olmayan 40 dönümlük araziyi almak üzereyiz. Sonra mevcudiyetimiz 65 dönüme çıkıyor ve 97.000 m2 satılabilir bir yer çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2022, 23:06
YORUM EKLE