Dursun Özbek: "Sezon sonu gidecekler, konuşmanın bir anlamı yok"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki transfer atışmalarında Başkan Dursun Özbek'in sessiz kalması gözlerden kaçmadı.

Dursun Özbek: "Sezon sonu gidecekler, konuşmanın bir anlamı yok"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Selahattin Baki'ye Galatasaray'dan cevap veren tek yönetici Erden Timur. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise bu atışmalara dahil olmuyor.

DURSUN ÖZBEK, NEDEN CEVAP VERMEDİ?

Dursun Özbek'in Fenerbahçeli yöneticilere cevap vermeme sebebi de ortaya çıktı. Özbek'e göre Ali Koç yönetimi, Mayıs 2024'de yolcu. 

ALİ KOÇ'UN KAZANMA İHTİAMLİ YOK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yakın Fenerbahçeli iş adamlarına göre Ali Koç'un kongreyi kazanmasının imkanı yok. Bunu bildiği için erken seçime de gitmedi. Ayrıca Aziz Yıldırım ve diğer muhaliflerin de ciddi bir hazırlığı var. 

"SEZON SONU GİDECEKLER"

Dursun Özbek, camiada "Neden sessiz kalıyorsun?" sorusuna "Sezon sonu gidecekler. Onlara cevap vermemin bir anlamı yok. Erden Bey gerekenleri her manada yerine getiriyor." dedi.

ALİ KOÇ: "HEP BERABER YENİ YÖNETİMİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ"

Gebze Fenerbahçeliler Derneğinin açılışında konuşan Ali Koç; "Allah’ın izniyle seneye seçim var. Ondan sonra da hep beraber yeni yönetimimizi destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2023, 01:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki
Baki - 10 ay Önce

Ali Koç çok konuşuyor. Başırı gelmeyince çenesine vuruyor. İlk geldigi yıl hocalara, dierektör ve menejerlere verdigi paraları açıklamalıdır. İrfan Can' a verdigi para hala gizemini koruyor. Kime ne paralar verdi hepsini açıklasın. FB' yi kendi özel şirketi sanıyor. FB ile birlikte rejime karşı olna hareketini bıraksın FB nin başarısına odaklansın. Bu yıl son yıl daha' da seçilemeden gidersin.