Dursun Özbek 'Sorunu çözün' dedi, Okan Buruk devreye girdi!

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Victor Nelsson, oynamadığı maçlar sonrasında transfer sinyalleri verdi.

Dursun Özbek 'Sorunu çözün' dedi, Okan Buruk devreye girdi!

Victor Nelsson'un Danimarka Milli Takımı kampında yaptığı açıklamalar, Galatasaray'da sıkıntıya yol açtı.

DURSUN ÖZBEK'TEN 'ÇÖZÜN' TALEBİ

“Manchester United maçında oynamadığım için çok kızgındım. Oynayamazsam başka kulüp bulmak zorundayım. Kulübede oturmayı sevmiyorum. Sevilla'ya transferim yakındı. Gerçekleşmedi. Hallolması gereken birçok şey var” şeklindeki sözlerin ardından Başkan Dursun Özbek'in yöneticiler ve teknik ekipten çözüm talep ettiği öğrenildi.

MAAŞINA İYİLEŞTİRME YAPILABİLİR

Bunun üzerine devreye Okan Buruk girdi. 24 yaşındaki futbolcuyu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 7, Süper Lig'de ise 6 maçta oynatan ancak son karşılaşmalarda yedek bırakan Galatasaray Teknik Direktörü, milli ara sonrası sorunu, kriz daha fazla büyümeden çözmeye çalışacak.

Buruk'a vereceği yanıta göre Victor Nelsson'un Haziran 2026'da bitecek kontratında iyileştirme yapılması veya (ara dönemde veya yaz döneminde) satılması gündeme gelecek.

SANCHEZ’İN ÜÇTE BİRİ KADAR MAAŞ ALIYOR

Galatasaray’a 2021 yazında Kopenhag'dan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Nelsson'un maaşı 900 bin Euro.

Danimarkalı stoperin formasını kapan Davinson Sanchez ise 3.2 milyon Euro'ya oynuyor. Nelsson'un yıllık ücretinin 1.5-2 milyon Euro arası bir rakama güncellenmesi gündemde.

Kaynak: Sözcü

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2023, 13:43
YORUM EKLE