Dursun Özbek: "Transferler peş peşe geliyor, sırasıyla açıklayacağız"

Galatasaray Kulübü ile Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) arasında sponsorluk anlaşmasının imza töreni düzenlendi.

Dursun Özbek: "Transferler peş peşe geliyor, sırasıyla açıklayacağız"

GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, imza töreninde bir araya geldi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

-SEVGİ İKLİMİNİ GÖRDÜM-

"Mutluluğumun sebebi dün Galatasaray Adasının açılışı, Galatasaray içerisindeki küskünlüğün bir nebze çözülmüş olmasıydı. Seçim öncesinde de Galatasaray'ın çıkışı için birçok şey üretebiliriz ama burada bir sevgi iklimi oluşturamazsak hedefe ulaşamayız dedim. Dün sevgi iklimini gördüm."

-STADYUM SPONSORU NETLEŞECEK-

"Erden Timur, Basketbolda ihtiyacımız varken geldi, stadyum isim sponroluğu için gerekeni yaptı. Adanın inşatı ile ilgili destek verdi. Onun için büyük bir teşekkürü hak ediyor. Erden bey daha iyi bir sponsor bulunduğunda kontrattan çıkabileceğini belirtmişti. 1 hafta 10 gün içerisinde stadyum sponsorluğunun netleşmesini bekliyorum."

-TRANSFERLERİ SIRASIYLA AÇIKLAYACAĞIZ-

"Taraftarların ne beklediğini, taraftarı neyin mutlu edeceğini son derece iyi biliyorum. Tecrübemiz ve geçmişten aldığımız dersler var. Taraftarlarımız rahat olsun. Endişeye mahal yok. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Oldukça yol aldık. Bazı ufak gecikmeler olabilir bunun nedeni Galatasaray'ın parasını korumak. Taraftarlar endişelenmesin. Biz Galatasaray'ın cebini koruyoruz. Taraftarlarımıza burdan selam gönderiyorum. Transferler peş peşe geliyor. Sırasıyla açıklayacağız. İsim vermek, rakamları arttırır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022, 01:41
YORUM EKLE