Dursun Özbek: "Yarın bambaşka bir gün, size vaadim var"

Galatasaray Kulübü'nde Dursun Özbek, yeniden başkan seçildi.

Dursun Özbek: "Yarın bambaşka bir gün, size vaadim var"

Galatasaray'da yeniden başkanlığa seçilen Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

-Çok güzel bir yarış oldu-

“Bugün Galatasarayımızın geleceği için iradesini gösteren bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan eşime, kardeşime, aileme teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Eşref kardeşime ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar."

-Yarın bambaşka bir gün-

"Değerli kardeşlerim. Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var değerli Galatasaraylılar! Galatasaray’a arkadaşlarımla beraber sevgi iklimini getirmeye çalışacağım. Galatasaray’a barışı getirmek istiyorum. Artık barışmanın zamanı geldi."

-Yaşasın Galatasaray! Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene!-

"Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren yeniden hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mısınız değerli kardeşlerim? Hep beraber Galatasaray’ı hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceğiz. Yaşasın Galatasaray! Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene!” 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2022, 17:01
YORUM EKLE