Edi Iordanescu: "Başka bir kulübe transfer olmalısın"

Galatasaray'da bonuslar dahil 4.3 milyon Euro'ya gelen Morutan'ın da geleceği merak ediliyor. Yıldız futbolcuya flaş bir transfer tavsiyesi geldi.

Edi Iordanescu: "Başka bir kulübe transfer olmalısın"

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Steaua Bükreş'ten kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, Domenec Torrent'in takımın başına getirilmesinin ardından yedek kulübesine hapsolmuştu.

Sarı Kırmızılılar'daki geleceği büyük tartışma konusu hâline gelen 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak ülkesinin basını tarafından ortaya atılan son iddia ise gündem yarattı.

Romanya basınında, Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Edi Iordanescu'dan Morutan'a flaş bir tavsiye geldi.

"BAŞKA BİR KULÜBE TRANSFER OLMALISIN"

Edi Iordanescu'nun genç yıldıza "Düzenli oynamak istiyorsan önümüzdeki yaz başka bir kulübe transfer olmalısın. Bu, milli takıma geri dönüşünün tek yolu." diyerek ayrılık takviyesinde bulunduğunu iddia edildi.

Öte yandan Torrent'in de meslektaşıyla yaptığı görüşmede yetenekli sağ açığa güvenmediğini ve bu nedenle daha tecrübeli isimlere forma verdiğini söylediği belirtildi.

GALATASARAY HABERLERİ: Morutan'a olay transfer tavsiyesi!

DEVRE ARASINDA MALATYA'NIN KAPISINDAN DÖNDÜ

Ocak transfer döneminde kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelen Morutan için Yeni Malatyaspor'un devrede olduğu iddia edilmişti.

Rumen yıldızın 6 aylığına Yeni Malatyaspor'a bedelsiz olarak kiralanacağı iddia edilmiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Olimpiu Morutan'ın menajeri Victor Becali, Ocak ayında yaptığı açıklamada "Şimdi ne yapacağız? Başka bir teknik direktör gelince bütün takım gönderiliyor mu? Morutan'a büyük paralar ödendi. Morutan'dan daha yüksek kontratlı oyuncular var takımdan ayrılabilecek ya da kiralık gönderilebilecek" açıklamasını yapmıştı.

TORRENT'TEN MORUTAN AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Morutan ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Torrent açıklamasında, "Morutan geçen gün Florya'da yalnız başına yemek yiyordu, onunla iletişim zor olabiliyor. Sadece Rumence konuşabiliyor, bazen tercümanı yanında olmuyor. Profesyonel olmanın yanında çok da iyi bir çocuk olduğu için herkes ona yardımcı olmak istiyor. Çok absürt şeyler duydum, Morutan'ı yalnız bırakıyormuşuz, onunla ilgilenmiyormuşuz gibi. Bunların hepsine cevap verdim, benim hiç kimseyle bir problemim yok. Özellikle genç oyuncuların. Ne kadar zorluk çekiyorlarsa o kadar yanlarındayız" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2022, 13:33
YORUM EKLE