"Eğer gidebilirsem, temsil etmek isterim, sonunda ne olacağına bakacağız"

Galatasaray'ın Fransız savunma oyuncusu Leo Dubois, bugünkü antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

"Eğer gidebilirsem, temsil etmek isterim, sonunda ne olacağına bakacağız"

Galatasarya'ın yeni transferlerinden Leo Dubois, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dubois'in açıklamaları şu şekilde:

"Sakatlık biraz frenlememe sebep oldu" diyen Dubois, "Şu an yüzde 100 olarak hazırım ve takımıma yardımcı olmayı düşünüyorum" dedi. 

Sol bekte oynamasıyla ilgili olarak ise Fransız oyuncu, "Rekabet olması benim açımdan mutluluk yaratıyor. Şampiyon olmak için rekabete ihtiyacınız var. Takım için pozitkif bir anlam taşıyor. Şu anda sol tarafta oynuyorum. Önceki takımlarımda sağda da sol da da oynadım. Hangi mevkide gerek olursa o mevkide oynamaya hazırım" diye konuştu.  

Galatasaray'da büyük oyuncular olduğunu dile getiren Leo Dubois, "Geldiğim takımda da büyük oyuncular vardı. Bu da takım için belli bir rekabeti yarattı. Hedefimiz, şampiyonluk yolunda büyük oyuncularla oynamak. Antrenmanlarda da iyi şekilde çalışıyoruz. Biraz zamana da ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.  

Bu sezonki performanmsıyla dikkat çeken takım arkadaşı Sacha Boey'le ilgili olarak ise 28 yaşındaki oyuncu, "Sacha Boey genç, kaliteli ve önemli oyuncu. Fransa Milli Takımı'na seçilebilir. Bunu isterim ama bu tercihi de ben yapmıyorum takdir edersiniz ki. Galatasaray'a şampiyonluk için geldim. Önümüzde Dünya Kupası var. Gidebilirsem, Fransa'yı temsil etmek isterim" sözleriyle umutlu konuştu. 

Galatasaray'a bir proje için geldiğini vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Daha önce elde ettiğim istatistiklerden daha fazlasını elde etmek, gol katkısı yapmak isterim. Galatasaray'a bir proje için geldim, şu an bu proje devam ediyor. Buraya oynamaya ve şampiyonluklar kazanmaya geldim. Sonunda ne olacağına bakacağız" açıklamalarında bulundu. 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2022, 09:51
YORUM EKLE