Emmanuel Roşu: "Galatasaray, 5,5 milyon Euro'ya anlaşma sağladı"

Galatasaray'ın İtalya İkinci Ligi ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan gösterdiği etkili performansla beğeni topladı.

Emmanuel Roşu: "Galatasaray, 5,5 milyon Euro'ya anlaşma sağladı"

Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı ancak sezon başında İtalya İkinci Ligi ekiplerinden Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan için anlaşma sağladı.

Haberde, Pisa'nın Rumen oyuncunun performansından çok memnun olduğu ve takımda kalıcı olarak kalmasını istediği yazıldı.

5,5 MİLYON EURO'YA ANLAŞILDI

Rumen gazeteci Emmanuel Roşu, Galatasaray ile Pisa'nın 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu üzerinde el sıkıştığını duyurdu.

Morutan'ın performansından memnun kalan İtalyan ekibi, anlaşmaya rağmen rakamı biraz daha aşağı çekmeye çalışacağını belirtti.

FATİH TERİM TRANSFERİ

Fatih Terim'in özel isteğiyle 2021 yazında transfer edilen Morutan'ın bonservisi için 3.5 milyon euro ödenmişti. Sarı-kırmızılılar ile toplam 34 resmi maçına çıkan orta saha 3 gol attı 3 de asist yaptı.

23 yaşındaki on numara Pisa formasıyla bu sezon Serie B'de 17 müsabakada forma şansı buldu. Olimpiu Morutan bu mücadelelerde rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Olimpiu Morutan takım arkadaşlarına da 7 gol pası verdi.

Rumen oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2022, 00:37
YORUM EKLE