Emre Belözoğlu: "Benim Galatasaray'ı çalıştırmam neden ilginç oluyor?"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli yöneticilere Galatasaray sitemi geldi.

Emre Belözoğlu: "Benim Galatasaray'ı çalıştırmam neden ilginç oluyor?"

Galatasaray - Başakşehir maçından sonra Emre Belözoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. 

FENERBAHÇE YÖNETİCİLERİ ŞAŞKIN

"Gelecekte Galatasaray'ı çalıştırabilirim" diyen Emre Belözoğlu'yla ilgili özellikle mevcut Fenerbahçe yöneticilerinin büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN SERGEN YALÇIN SAVUNMASI

Kulağına olumsuz dedikodular gelen Emre Belözoğlu, Sergen Yalçın üzerinden kendini savunmaya geçti.

Belözoğlu, yakınları aracılığıyla şu sözleri söyledi:

"SERGEN YALÇIN'I İSTEYEN 4 YÖNETİCİYİ BİLİYORUM"

"Benim Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir cümlem varsa yüzüme vursunlar. Sergen Yalçın, Beşiktaşlı değil mi? Fenerbahçe'ye istediler? 4 yöneticinin de ismini veririm gerekirse. Profesyonel hayatta benim Galatasaray'ı çalıştırmam neden ilginç oluyor?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2023, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatan
Vatan - 10 ay Önce

GS seni 17 yaşında tanıttı , yetiştirdi ,tüm dünya seni GS sayesinde tanıdı , önünü sonuna kadar açtı ve her daim desteğini verdi . Bu sayede , GS sayesinde Avrupa'ya gittin dönünce de FB ye gidip ben hep FB liydim dedin bunu anlayışla karşılayabilirim ama ardından GS için demediğin laf , hakaret kalmadı . Artık sana taraftar nezdinde GS kapıları kapalı . Eğer birgün bir yönetici seni GS ye getirirse O na da GS ye de yazıklar olsun . Biline ki o gün benim gibi füşünen onbinlerce kişinin GS den kopacağı gündür .

Mesut 0948
Mesut 0948 - 10 ay Önce

Evet ilginç olur seni emre yapan takıma fenere gelince Galatasaray için o takım diye bahsediyordun Galatasaray fener maçlarında Galatasaraylı futbolcularada düşmanca davranıp tahrik ediyordun ropörtajlarini hiç birinde Galatasaray'ın adını anmıyordun bunlara rağmen Galatasaray seninle anlaşırsa tabiki ilginç olur hatta ilginçtende öte olur.