Emre Bol: "Ali Koç çok büyük yanlış yaptı, sen Galatasaray'la ilgili söyle kardeşim"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilim aratarak devam ediyor.

Emre Bol: "Ali Koç çok büyük yanlış yaptı, sen Galatasaray'la ilgili söyle kardeşim"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Kuübü Başkanvekili Erden Timur ile ilgili yaptığı skandal açıklamalara tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ali Koç, Galatasaray'ı hedef alan açıklamalarına bu kez de Erden Timur'un iş hayatını karıştırdı.

ALİ KOÇ'A ELEŞTİRİLER

BTV Youtube kanalında Emre Bol, Ali Koç'un Erden Timur ile ilgili yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"BU ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞ"

"Ali Koç,  Erden Timur'a 'Senin bitiremediğim gayrimenkul işlerine benzemez' diyor. Sen iş alırsın, ekonomik kriz gelir, başka bir sıkıntı olur, çek - senet döner, bunlar iş dünyasında olabilecek şeyler. İş dünyasının içindeysen bu tip şeyleri yaşayabilirsin. Galatasaray ile tartışırken Galatasaray'a bir şeyler söylerken Erden Timur'un iş hayatına gidersen o zaman işte bu çok büyük bir yanlış olur. Sen Galatasaray ile ilgili söyleyeceğini söyle kardeşim. Galatasaray bir şey yapıyorsa çık, anlat." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 10:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Ali Koç ateş ile oynuyor!! Bu gidiş GS fb maçı çok büyük olaylar olabilir!! Bunun sorumlusu sürekli ağzından düşürmediği GS düşmanlığı olacak!! Ali Koç bir zamanlar Fatih Terim, şimdi Erdem Timur ve tüm GS camiasına saygısızca edepsizce bir savaş açmış. GS taraftarını kışkırtan bu şahıs çıkacak olaylardan sorumludur!! GS yönetimi bu konu hakkında şimdi gerekli yerlere bu şikayetleri yapmalıdır. Çünkü bu malum şahıs taraftarı tahrik etmekte!! Ağzına aldığı GS i hiç düşürmeden hakaretlerine devam ediyor!! Akşamki maçtaki kaleci Ali Şaşal in ikinci yarı oyundan alınmasının bir nedeni olmalı!! Bu sakatlık bahanesi ile izah edilecek bir durum değil!! GS yönetimi meydanı boş bulanlara bu meydanın boş olmadığını göstermeli. Dede baba parası ile gelen bu malum şahsa Türk futbolunu yok etmesine musade edilmemeli!! Tff ve tüm kurumları koltuk sevdasından dolayı bu cirkefliklere bir son vermeli ve derhal tüm kurumları ile istifa etmeli. Aksi gücünü zenginliğin den alan veya mafya vari güçlerin ilerde ülke futboluna çok zarar vereceğini bilmeli!! Aksi çok kötü olacak!!

İdris
İdris - 1 yıl Önce

GS 13 olurken bu yapı neredeydi Ali efendi sen FB tarihinin en başarısız başkanının bu arada Türkiye kupasınida size ikram ettiler açıkla mız mız yok sana beleş şampiyonluk

Zafer
Zafer - 1 yıl Önce

Ali Koç rezilliği örtbas etmek için her tarafa saldırıyor. Amacına ulaşmak için her yolu deneyecektir.