Emre Bol: "Galatasaray'a bıraktı, böyle bir rezillik olmaz"

Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında gözler Süper Kupa Finali'ne çevrildi.

Emre Bol: "Galatasaray'a bıraktı, böyle bir rezillik olmaz"

SkySpor Youtube kanalında Emre Bol, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:,

"BÖYLE BİR REZİLLİK OLMAZ"

"Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal cesur olamadı. Fred'in yokluğuna yine çare bulamadı. İkinci yarıda oyunu ele almak yerine İsmail tercihiyle tutmayı tercih etti. Tamamen topu Galatasaray'a bıraktı, böyle bir rezillik olmaz. 50 bin taraftarın önünde oynuyorsun."

"OKAN BURUK, GERİ ADIM ATMADI"

"Galatasaray'da Okan Buruk, İsmail Kartal'a ders verdi. İstediği pozisyonları buldular ama Icardi'nin formsuzluğundan ötürü golü yapamadılar. Son dakikalarda Icardi, Bakambu ve Halil Dervişoğlu gibi 3 forveti birden sahada gördük. Geri adım atmadı."

"KUPAYI GALATASARAY KAZANIR"

"Süper Kupa'yı Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Tek maçlarda, final maçlarında, kupa maçlarında Galatasaray, farklı bir takım hüviyetine bürünebiliyor. Fenerbahçe'nin de bu tip maçlarda uzun yıllardır kaybetme durumu var. O yüzden Galatasaray, bir adım önde." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 14:43
YORUM EKLE