Emre Bol: "Galatasaray, transfer ederken 'Eyvah' dedim, yolu kolay kolay Türkiye'den geçecek bir oyuncu değildi"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı büyük şaşkınlık yaratıyor.

Emre Bol: "Galatasaray, transfer ederken 'Eyvah' dedim, yolu kolay kolay Türkiye'den geçecek bir oyuncu değildi"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER YILMAZ HAKİKATEN BİR JOKER"

"Galatasaray, kendi Ferdi'sini buldu. Galatasaray'ın Ferdi'si Barış Alper Yılmaz'dır. Hangi mevkide oynarsa oynasın iyi performans veriyor. Hakikaten bir joker. Barış Alper daha da yukarı çıkacak ama yapması gereken tek şey şu. Nereden oynayacağına bir karar verecek."

"ÇOK İYİ BİR KARİYER BEKLİYOR"

"Santrfor oyuncularını kolay kolay arkada oynamatazsın ama görünen o ki çok iyi bir sol bek oldu. Fenerbahçe maçında ilk yarının en iyi oyuncusu ve bu adamın yeri değil. Yeniden santrfor oynasa yine kimse şaşırmaz. Acayip bir oyuncu, çok özel bir yetenek. Hep Ferdi'yi konuşuyoruz, biraz da Barış'ı konuşmamız lazım. Helal olsun, çok iyi bir kariyer bekliyor. Böyle oyuncular bir zaman sonra nerede oynayacağı konusunda karar vermesi lazım."

"TETE, BU DEĞİL"

"Galatasaray, sezon başında Tete'yi alırken 'Eyvah' dedim. Tete, bu yaşta, bu performansla yolu kolay kolay Türkiye'den geçecek bir oyuncu değildi. Onu almak hakikaten çok zordu. Galatasaray'ın çok büyük bir iş yaptığını söylemiştim. Adam, resmen uyum sorunu yaşıyor. Tete, bu değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023, 18:37
YORUM EKLE