Emre Kaplan: "1,5 aydır görüşme yapılıyordu, büyük ölçüde anlaşma sağlandı"

Galatasaray, Dinamo Moskova'dan Arsen Zakharyan'ı transfer etmek için görüşmelerine devam ediyor.

Emre Kaplan: "1,5 aydır görüşme yapılıyordu, büyük ölçüde anlaşma sağlandı"

Galatasarya muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Arsen Zakharyan transferindeki son durumu aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI"

"Maddi anlamda belli bir noktaya gelindi. Büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Galatasaray, tok alıcı pozisyonunda. Çünkü oyuncunun gidebileceği başka bir yer yok. Sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitiyor ve bu nedenle Dinamo Moskova, yaz transfer döneminde de istediği rakamlara satamayabilir. Galatasaray, çok ısrarcı bir durumda kendisini göstermiyor ama istekli olduğunu söyleyelim. Çünkü önemi bir yetenek, önemli bir potansiyel. Görüşmeler devam ediyor."

"KENDİ CEMAATİNDEN ETNİK BASKI GÖRÜYOR"

"Şu anda işin çözülmemesinin tek sebebi, Zakharyan'ın kendi cemaatinden gördüğü etnik baskı. Ailesinin bu konuda çekinceleri var. Oyuncu Ermeni asıllı ve Rusya Milli Takımı'nı seçtiğinde de Ermeni cemaati tarafından ciddi tepki ve baskı görmüş. Biraz sıkıntılı süreç yaşamışlar."

"BENZER BİR SÜREÇ YAŞIYOR"

"Şimdi Türkiye'ye transferi gündeme gelince bezner süreç ortaya çıkmış. Rusya'daki gazetecilerin hespi 'Bu durumdan dolayı Türkiye'ye gelme ihtimali sıfır' diyor. Transferle ilgili en önemli sorun bu. Yoksa maddi açıdan herhangi bir sorun yok. Baskının aşılması için uğraşılıyor."

"1,5 AYDIR GÖRÜŞME YAPILIYOR"

"Galatasray, 1,5 aydır temas halinde. Oyuncudan yana bir problem olsaydı zaten bu kadar görüşme yapılmazdı. Medyadan çok fazla dillendirilmeye başlanınca cemaatinden baskı görmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2023, 21:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zinnur Yüksel
Zinnur Yüksel - 1 yıl Önce

Ya arkadaş ne kadar saçma bir durum biz bir şey yapacak olsak Türkiye'de oynayan kaç tane yunanistan'lı futbolcu var onlara yapardık Bizim kültürümüzde böyle bir terbiyesizlik yok herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş