Emre Kaplan: "Ayrılmak isteyebilir ama Galatasaray 3-5 milyon Euro'ya bırakmaz"

Galatasaray'a devre arası transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor.

Emre Kaplan: "Ayrılmak isteyebilir ama Galatasaray 3-5 milyon Euro'ya bırakmaz"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmerlerde bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON, 3-5 MİLYON EURO'YA BIRAKILMAZ"

"Nelsson, devre arasında ayrılık düşüncesine girebilir ama Galatasaray da Nelsson'u 3-5 milyon Euro'ya elden çıkarmaz. Nelsson'un ayrılabilmesi içni önce tekliflerin gelmesi lazım." 

"OLIVEIRA, GELEN TEKLİFLERE BAKAR"

"Sergio Oliveira da ilk 11'de olmak isteyen bir oyuncu. Devre arasında en azından teklifleri değerlendireceğini düşünüyorum, gelen tekliflere bakacaktır."

"BAKAMBU İÇİN BEKLEMEKTE FAYDA VAR"

"Bakambu konusunda da ayrılık haberlerinin neden yapıldığını anlamış değilim. Bakambu, henüz şans bulamadı. Icardi'nin arkasında beklemek çok kolay değil. Sürekli 90 dakika oynamak isteyen bir oyuncu. Bakambu için biraz daha beklemekte fayda var. Şans gelecektir ve o fırsatları nasıl değerlendireceğine bakacağız."

"LEICESTER CITY, YUNUS'UN OPSİYONUNU KULLANIR"

"Yunus Akgün, Galatasaray'da taraftarın en çok eleştirdiği oyunculardan bir tanesi. Yunus, çok özel bir oyuncu ve performansının üstüne her geçen gün koymaya devam ediyor. Galatasaray'da beklenen katkıyı yapamadı ama sabredersek Yunus gibi oyunculara sabretmeliyiz. Leicester City, yüksek olasılıkla opsiyonu kullanır ve muhtemelen seneye de Premier Lig'de olurlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, 15:32
YORUM EKLE