Emre Kaplan: "Dursun Özbek’e sordum, forvet için girişimde bulunulan tek isim"

Galatasaray'da transfer çalışmaları yeniden hız kazandı.

Emre Kaplan: "Dursun Özbek’e sordum, forvet için girişimde bulunulan tek isim"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında transfer gündemine dair bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

-DURSUN ÖZBEK’E SORDUM-

Belotti’yi Dursun Özbek’e sordum. Çok fazla gündem olduğu için sorma ihtiyacı duydum. Dursun başkan doğrulamadı. Okan hoca da ‘Daha önce girişimimiz oldu ama oyuncu Türkiye’ye gelmek istemiyor’ dedi.”

-İTALYA’DA YAŞADIĞINIZ YER TORINO-

“Belotti’nin eşine seslenmek istiyorum. İtalya dışında yaşamak istemiyorum’ diyorsun, İtalya’da yaşadığınız yer Torino. Aklı başında herhangi bir insan İstanbul varken Torino’da yaşamak istemez. Torino’nun nasıl bir yer olduğuna Google’dan açıp bakın. Bir insan niye Torino’da yaşamak ister?”

-FORVET İÇİN ŞU AN TEK İSİM NICHOLSON-

"Forvette ismini bildiğimiz, girişim olan tek isim Shamar Nicholson. Belotti konusu hâlâ soruluyor. Belotti için teklif oldu ama oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor, dendi."

-NELSSON KARARI-

"Nelsson gidince yerine Nelsson'u biz beklemeyelim, stoperle ilgili hamlemizi yapalım ve oyuncuyu alalım, Nelsson giderse de zaten elimiz güçlü olur diye düşünmeye başladılar."

-KEREM AKTÜRKOĞLU GÜNDEMİ-

"Kerem Aktürkoğlu, ayrı tutulması gereken bir oyuncu. Oyun yapısı bireysel oynamaya daha müsait, bunun olumlu tarafları da var ama bir iki kere olumlu sonuçlandırıp on kere top kaybı yapınca çok bir tolere edilebilir olmuyor."

-OLSEN'İ BİTİRMEYE GİDEBİLİRLER-

"Olsen konusunda durum hâlâ aynı. Zirve sonrası Olsen'de işi bitirmeye gidebilirler. Okan Hoca oyuncuyu yeterli buluyor, Galatasaray'a cazip gözüküyor. Pazarlıklar devam ediyor."

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2022, 13:09
YORUM EKLE