Emre Kaplan: "Galatasaray için gerçekten rüya gibi bir şey olur, Avrupa'da Galatasaray'a sınıf atlatabilir"

Galatasaray'da Hakim Ziyech, son haftalarda sergilediği performansla büyük dikkat çekti.

Emre Kaplan: "Galatasaray için gerçekten rüya gibi bir şey olur, Avrupa'da Galatasaray'a sınıf atlatabilir"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Hakim Ziyech gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, EN BAŞTAN BERİ ÇOK YANLIŞ KONUŞULDU"

"Ziyech konusu en başından beri ülke genelinde çok yanlış konuşuldu. Ziyech'e Eden Hazard muamelesi yapıldı. 'Kafasında futbolu bitirmiş, belli bir yaşa gelmiş, birkaç senedir de oynamıyor' gibi bir moda sokuldu. Hiç öyle bir durum yoktu. Bu adam zaten sınırsız bir para kaynağı olan PSG'ye gidiyordu. Bir tarafta Mbappe, bir tarafta Ziyech oynayacaktı ve tamamen evrakların yetişmemsiyle alakalı transfer gerçekleşmeişti. Bundan 1 sene önce oynanan Dünya Kupası'nın en dikakt çeken 10 oyuncusundan biriyidi. Ziyech, Galatasaray'a gelirken kronik sakat algısıyla konuşulmaya başlandı." 

"SÖZLEŞMESİ UZADI"

"Ziyech'in geçmişinden gelen mental anlamda problemleri olabilir ama takımı sahiplenme anlamında bir problemi yok. Zaten sözleşmesi uzadı."

"YÜZDE 100 KALACAK ANLAMINA GELMİYOR"

"Önümüzdeki sene yüzde 100 Galatasaray'da olacak anlamıan gelmiyor. Okan Buruk da bunu işaret etti. Teknik heyet, Ziyech'i tabii ki ister."

"GALATASARAY İÇİN RÜYA GİBİ OLUR"

"İnanılmaz bir oyuncu. Türkiye'deki açık ara en yetenekli oyuncu. Özel yetenek olarak çok üst seviyede. İstirar problemini çözdüğü takdirde Galatasaray için gerçekten rüya gibi bir şey olur. 30 maç istkrarli bir Ziyech izlemek Avrupa'da Galatasaray'a sınıf atlatabilir. Ziyech, daha 31 yaşında."

"10-15 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNEBİLİRLER"

"Oyuncu tarafı Suudi Arabistan'dan yıllık 10-15 milyon Euro'luk teklif gelirse oturup düşünebilir. Galatasaray'dan gelecek sezon 2.8 milyon Euro maaş alacak. O yüzden düşünebilirler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, 09:00
YORUM EKLE