Emre Kaplan: "Galatasaray ile bağları kopuyor, mutlu değil, bu iş çözülmeli"

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde bazı oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray ile bağları kopuyor, mutlu değil, bu iş çözülmeli"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'E ÇOK CİDDİ HAKSIZLIK YAPIYORLAR"

"Kerem Aktürkoğlu'na çok ciddi haksızlık yapıyorlar. Kerem, son vuruşları çok çok iyi olan bir futbolcu. Kaçırdığı gollerden saçma sapan klipler yapıyorlar. Kerem, son yıllarda benim gördüğüm son vuruşu en iyi olan yerli futbolcu. Bunu zaten attığı gollerden görüyoruz. Kaçırdığı pozisyonların hepsi zor. O pozisyonları oluşturabildiği için pozsiyona girebiliyor. Soğukkanlılık anlamında da çok üst düzey. Kaleciden seken pozisyonu defalarca izledim. Göründüğü kadar koaly bir poziyon değil. Kaleci zaten alanı daraltıyor. Kerem, Galatasaray'ın kadrosundaki en değerli oyunculardan bir tanesi."

"NELSSON İLE BAĞLAR KOPMAYA DOĞRU GİDİYOR"

"Nelsson'un vücut dili çok olumlu değil. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Çok mutlu gözükmüyor. Nelsson ile Galatasaray arasındaki bağlar kopmaya doğru gidiyor. Oynayamaması motivasyonunu düşürüyor ama Davinson Sanchez transferinin ne kadar mantıklı olduğunu da görebiliyoruz. Nelsson için devre arası beklenecek. Çok uzamadan bu iş çözülmeli."

"NDOMBELE HENÜZ IŞIK VERMEDİ"

"Ndombele'nin hala hazır olması bekleniyor. Bayern Münih maçında oyuna girdikten sonra da henüz bir ışık verdiğini göremedik. İyiye gittiğini göremiyoruz ama biraz daha beklemek lazım."

"OLIVEIRA'NIN BU KADAR GERİ PLANDA KALMASI MANTIKLI DEĞİL"

"Sergio Oliveira konusu benim çok anladığım bir şey değil. Geçen sene takımın en önemli birkaç yıldızından bir tanesiydi. Son dönem biraz düşüş yaşadı ama kattıkları çok önemliydi ama bu kadar geri planda kalması bana mantıklı gelmiyor. Forma şansı bulmadığı yerde devam etmek isteyeceğini düşünmüyorum. Devre arasında Oliveira ayrılığı da olabilir."

"ICARDI'NİN OLMAYACAĞI HENÜZ KESİN DEĞİL"

Mauro Icardi, Rizespor deplasmanında oynayamazsa birinci tercih Barış Alper Yılmaz. Rizespor maçında 4-5 oyunculu rotasyon olacak gibi ama Icardi'nin olmayacağı kesin değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 22:50
YORUM EKLE