Emre Kaplan: "Galatasaray'ın çok istediği bir oyuncu ve yakından ilgileniyorlar"

Galatasaray, sol bek transferi için önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray'ın çok istediği bir oyuncu ve yakından ilgileniyorlar"

Galatasaray'ın Ocak ayında sol bek olarak en çok istediğ itransfer Roma forması giyen 30 yaşındaki İtalyan oyuncu Leonardo Spinazzola.

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Leonardo Spinazzola transferi konusunda bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ÇOK İSTİYOR"

"Spinazzola ismi doğru. Galatasaray, yakından ilgileniyor. Galatasaray'ın çok istediği bir oyuncu. Okan hoca da çok beğeniyor. EURO2020'de turnuvanın en iyi oyuncusuydu, uçuyordu. Sonrasında nazar değdi ve sakatlandı."

"DİREKT OLARAK 11'DE OYNAMAK İSTİYOR"

"Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Roma, sözleşmesini uzatmaya pek yakın gözükmüyor. Oyuncu da yeni bir arayış içerisinde. Kariyerinde yeni bir macera istiyor. Avrupa Şampiyonası'nda yeniden forma giymeyi hedefleyebilir. Aslında bu sezon da az maça çıkmadı ama yine de bir takımda direkt olarak ilk 11'de yer almak istiyor." 

"İKİ SIKINTI VAR"

"İki tane sıkıntı var. Biri sakatlığıyla ilgili korku var. Çok ciddi sakatık yaşamıştı. Hala yüzde 100'üne dönüp dönmediği ile ilgili soru işareti var. Diğer sıkıntı da hala İtalya'da çok piyasası olan bir oyuncu. Rakip çok fazla. Kısa süre içerisinde Roma ile masaya oturulacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, 19:08
YORUM EKLE