Emre Kaplan: "Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti, artık yavaş yavaş umudunu kesiyor, devre arasında yollar ayrılabilir"

Galatasaray'da yol ayrılığı yaşanabilecek oyuncular listesine yeni transferlerden Tanguy Ndombele de girdi.

Emre Kaplan: "Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti, artık yavaş yavaş umudunu kesiyor, devre arasında yollar ayrılabilir"

Galatasaray'da Tanguy Ndombele ile ilgili büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

26 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunun hala hazır hale gelmemesi beklenen performansı sergileyememesine neden oluyor.

Büyük umutlarla transfer edilen Ndombele ile yol ayrılığı yaşanabileceği de belirtiliyor.

TANGUY NDOMBELE GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Ndombele gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE'DEN UMUT KESİLİYOR"

"Ndombele için bekleyiş hala sürüyor ama bence umut eskisi kadar yok. İlk geldiğinde hep şundan bahsediyorduk. Antrenman yaparak geldiğini ve maç ritmine ihtiyacı olduğunu söylüyorduk. Sakatlığı, bir ağrısı var, o yüzden Rize'ye götürülmedi ama Rizespor maçı öncesinde edindiğim izlenime, gözlemlerime göre teknik heyet ve yönetim de artık yavaş yavaş umudunu kesiyor. Oyuncudan beklenen yanıtlar alınamıyor. Devre arasında yollar ayrılabilir. Geçen sezonki Seferobic gibi olabilir. Geçen sezon olduğu gibi Sergio Oliveira'yı daha çok izlemeye başlayacağız. Yeniden daha çok süre alacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, 22:56
YORUM EKLE