Emre Kaplan: "Galatasaray’ın elit santrfor için sıcak temasta olduğu bir oyuncu var"

Galatasaray’da transfer önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray’ın elit santrfor için sıcak temasta olduğu bir oyuncu var"

Sarı kırmızılılarda Erden Timur ve Cenk Ergün, transfer atağa geçti.

GALATASARAY’DA GÜNDEM TRANSFER

A Spor Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Galatasaray’ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan’ın açıklamaları şu şekilde:

-YÜKSEK OLASILIKLA UMUT TRANSFERİ BİTECEK-

“Galatasaraylı yöneticiler, Umut Bozok cephesi ile bir araya geldiler. Hem oyuncu hem de kulübüyle bir görüşme gerçekleşti. Zaten 1 milyon Euro’luk opsiyondan dolayı Galatasaray’ın eli güçlü. İlk talep 3 milyon Euro oldu, Galatasaray 2 milyon Euro teklif etti. Galatasaray’ın bunun çok da üstüne çıkacağını düşünmüyorum. 2 milyon Euro civarında bir bonservisle kadroya katmayı planlıyorlar. Erden Timur, oyuncu tarafıyla da çok olumlu bir görüşme gerçekleştirdi ama 1.3 milyon Euro ve bir de imza parası talebi var. Maddi talepler biraz yüksek geldi. Bunu makul seviyeye indirmeye çalışıyorlar ama olumlu seyrediyor. Yüksek olasılıkla Galatasaray, Umut transferini bitirecek.”

-ERDEN TİMUR, SEFEROVIC İÇİN BENFICA İLE GÖRÜŞECEK-

“Galatasaray’ın elit santrfor için sıcak temasta olduğu bir oyuncu var. Seferoviç ismi var. Galatasaray daha öncesinde Benfica ile bir görüşme yapmıştı ama oyuncunun sakatlıkla ilgili şüphe uyandıran bir durumu var. Bu nedenle bonservisini almaya sıcak bakmıyorlar. 1 yıllık kiralanması için bir düşünce var. Erden Timur, Benfica ile görüşecek. Santrfor için önemli adaylardan bir tanesi.”

-SERGIO’NUN YANINDA 1 NUMARALI ADAY GUEYE-

“Erden Timur, Gueye ile de masaya oturacak. Şu anda Galatasaray’ın Sergio Oliveira’nın yanına koymak istediği 1 numaralı aday. Ciddi bir pazarlık yapılıyor. Galatasaray, oyuncunun yıllık ücret konusunda biraz iyi niyetli yaklaşımı olursa bu transferi gerçekleştirmeyi çok istiyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 16:16
YORUM EKLE