Emre Kaplan: "Yeni sezonda yüzde 70 Galatasaray'da oynayacak"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi'nin ülkesinin basınına sarı kırmızılılarda kalmak istediğini açıklaması heyecan yarattı.

Emre Kaplan: "Yeni sezonda yüzde 70 Galatasaray'da oynayacak"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"YÜZDE 70 YENİ SEZONDA DA GÖREBİLİRİZ"

"Galatasaray'ın önümüzdeki sezon ıcardi'yi kadroda tutacağına artık daha fazla inanıyorum. Daha önce yüzde 50-50 ditebilirdik ama şimdi artık yüzde 70'lere doğru yeni sezonda da Icardi'ye görme ihtimalimiz artıyor."

"DÜNYA ÜZERİNDE ZATEN BÖYLE BİR ADAM YOK"

"Icardi, zihinsel olarak zaman zaman inişleri çıkışları olan bir oyuncu. Bütün dünya bunu biliyor. Hem dünyanın en iyi santrforlarından bir olacak hem hiçbir sorunu olmayacak hem disiplinli bir şekilde çalışacak hem 700 bin Euro'ya oynayacak hem de daha 30 yaşında olmayacak. Dünya üzerinde zaten öyle bir adam yok. Icardi kalitesinde bile dünyada 10 tane santrfor sayabiliriz. Birtakım sorunları olduğu için 29 yaşında Türkiye'ye yolu düştü."

"ESKİ GÜNLERİNDEN ESİNTİLER ORTAYA KOYDU"

"Icardi, saha dışında yaşadığı problemleri saha içine taşıyan bir futbolcu değil. Performans veremediği maçlarda zaten bütün takım iyi değil. Bir ritim bulunamadı ve sıkıntı yaşandı. Başakşehir maçında eski günlerinden yine esintiler ortaya koydu. Kaysersipor maçıyla birlikte yeniden Galatsaray taraftarlarının aşık olduğu Icardi'nin döneceği kanaatindeyim."

"HER LİGDE 25-30 TANE ATAR"

"İyi bir Icardi, şu anda Bayern Münih'te çok rahat oynar. Kafası rahat olsun dünyada her ligde 25-30 tane atar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023, 10:05
YORUM EKLE