Erbatur Ergenekon: "Potansiyeli sonsuz, başka bir efsane olması bekleniyordu, Galatasaray'da kozmik bir şeye dönüşebilir"

Galatasaray, Roma'nın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'yu transfer etti.

Erbatur Ergenekon:  "Potansiyeli sonsuz, başka bir efsane olması bekleniyordu, Galatasaray'da kozmik bir şeye dönüşebilir"

Futbol Arena Youtube kanalında Erbatur Ergenekon, Nicolo Zaniolo ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ergenekon'un açıklamaları şu şekilde:

"GERÇEK BİR SÜPR YILDIZ TRANSFERİ"

"Zaniolo, gerçek bir süper yıldız transferidir. Bugün Zaniolo'yu büyük bir bonservisle Chelsea, Manchester United, Inter alsa kisme şaşırmaz. Öyle bir oyuncudan bahsediyoruz."

"BAŞKA BİR EFSANE OLMASI BEKLENİYORDU"

"İki büyük sakatlık yaşamış. Her ne kadar bunlardan güçlü dönse de etkilemiş olduğu gerçeği var. Roma'nın içinde Totti'den sonraki Roma efsanesi olmak üzereyken yaşanan bazı problemler sebebiyle bu gerçekleşemedi. Geçen sene kupayı kazandıran, takımın en önemli oyuncusuydu ama İtalyanlar ona Baggio'dan Del Piero'dan sonraki süper yıldız olarak bakıyordu. Zaniolo'nun potansiyeli sonsuzdu. Başka bir efsane olması bekleniyordu. Bu çok özel bir transfer. Galatasaray'ın vizyonunu da gösteren bir transfer. Tebrik etmek lazım."

"KOZMİK BİR ŞEYE DÖNÜŞEBİLİR"

"Galatasaray camiası ve taraftarı, Zaniolo'yu yükseltirse kozmik bir şeye dönüşebilir. Galatasaray'ın vizyonuna yakışan geleceğe dair bize projeksiyon sunan bir transfer yaptığını düşünüyorum. Bence bu takım, zamanında hayal ettiği, Fatih hocanın 'Bizim de hayallerimiz var' dediği, Avrupa kupasını hedefliyor. Zaniolo, onun göstergesi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2023, 13:25
YORUM EKLE