Erden Timur: "2 milyon Euro maaş, 5 milyon Euro imza parası teklif ediyoruz"

Galatasaray'da transfer görüşmeleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Erden Timur: "2 milyon Euro maaş, 5 milyon Euro imza parası teklif ediyoruz"

Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de 23 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete.

TETE VE YUSUF YAZICI GÜNDEMİ

Transfer Plus Youtube kanalında Zeki Uzundurukan, Fenerbahçe'nin uzun süredir görüştüğü Tete'nin menajerinin sarı kırmızılılarla yaptığı görüşmesinin detaylarını aktarırken Yusuf Yazıcı ile ilgili bilgiler verdi.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MENAJERİ, TETE'Yİ GALATASARAY'A ÖNERDİ"

"Yusuf Yazıcı, menajeri tarafından direkt Galatasaray'a önerildi. Geçen sezon da Galatasaray'a önermişti ama o zaman olmamıştı. Lille, Yusuf Yazıcı'yı kullanmak istemiyor. Yusuf Yazıcı, Türkiye'de tekrar oynamak istediğini söyleip Galatasaray'a yeşil ışık yaktı."

"ERDEN TİMUR ŞUNU SÖYLEMİŞ"

"Galatasaray, Tete için bir görüşme yapmış ve menajeri, Erden Timur'a şunu söylemiş. '3 milyon Euro maaş, 10 milyon Euro imza parası, sonraki satıştan kendilerine yüzde 30 pay ve 3 yıllık anlaşmayla masaya oturabiliriz.' demiş. Erden Timur da '2 milyon Euro maaş, 2 milyon Euro bonus ve 4 yılda ödeme koşuluyla da 5 milyon Euro imza parası, sonraki satıştan yüzde 15 pay ve 4 yıllık sözleşme.' demiş. Bunlar konuşulmuş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2023, 00:57
YORUM EKLE