Erden Timur: "6 gün bizi bekledi, transfer etmemiz için birkaç yemek daha yememiz lazım"

Galatasaray'ın Alexis Sanchez için görüşmelerin devam ettiğini belirten Erden Timur, "Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Ancak listede başka isimler de var." dedi.

Erden Timur: "6 gün bizi bekledi, transfer etmemiz için birkaç yemek daha yememiz lazım"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Dries Mertens ve Lucas Torreira için başka takımlardan teklif olmasına rağmen iki oyuncunun da Galatasaray'ı tercih ettiğini belirten Erden Timur, şunları söyledi. 

"Mertens, 6 gün bizden haber bekledi"

"Arda çok büyük bir Galatasaraylı. Her zaman destek olmaya çalışıyor. Transfer sürecinde 4-5 defa telefonla görüştük. Mertens, 6 gün bizden haber bekledi. Juventus'tan 5 milyonluk teklif vardı. Onun dışında birçok teklif vardı Mertens'e ve Torreira'ya."

-Arsenal 18 milyon Euro istemişti-

"20-25 gün uğraşıyoruz oyuncuları ikna etmek için. Bütçemizin sınırını kesinlikle geçmiyoruz. 2 transferle birlikte gidecekleri hesaba katmadan geçen yılın bütçesiyle aynı seviyedeyiz. Birçok ikna yöntemiyle gitmezseniz ancak parayla ikna edebilirsiniz. Arsenal 18 milyon Euro istemişti Torreira için. Biz giderken Mertens ikna olmuştu." dedi.

"Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor"

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden birisi olan Alexis Sanchez'le görüşmelerin devam ettiğini belirten Erden Timur şunları söyledi, "Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Ancak listede başka isimler de var. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Bir pozisyon için bazen 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz. Çok değerli bir oyuncu. Hepsiyle ilgili süreç devam ediyor."

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2022, 18:34
YORUM EKLE