Erden Timur: "Dün bir oyuncu ile konuşurken '5 tane ihtimal var' dedim"

Galatasaray'da yeni sezonda hedef Avrupa'da başarı yakalayabilmek.

Erden Timur: "Dün bir oyuncu ile konuşurken '5 tane ihtimal var' dedim"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg'e önemli açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"Icardi gibi 2-3 isim daha getirmek istiyoruz"

"İnsan hayalini paylaşmaktan bazen imtina ediyor. Duygular çerçevelendiğinde duygu olmaktan çıkıyor. Bu iş bir tutku işi. Bizim hayalimiz tekrar Avrupa Şampiyonu olmak. Belki bu sene Avrupa'da final oynayıp şampiyon olacağız. O yüzden Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz."

"Leipzig CEO'su 'Angelino sanki çocukluğundan beri Galatasaray'dan teklif bekliyormuş gibi davrandı' demiş"

"Angelino transferinde Leipzig'in CEO'su, 'Angelino, başka kulüplerden bizim verdiğimiz maaştan çok daha yüksek teklif aldı, biz de kalmasını istiyorduk ama sanki çocukluğundan beri Galatasaray'dan teklif bekliyormuş gibi davrandı.' diye bir şey söylemiş."

"Barcelona'da yanına gittim"

"Biz oyuncuya Leipzig'de kazandığının 150 bin Euro fazlasını verdik sadece. Angelino'nun Barcelona'da yanına gittim. Kendini değerli hissetti. Doğruluğu konuştuk, değerleri konuştuk. İnsanın gerçekten konuşması gereken şeyleri... Samimiyeti karşı taraf hissettirince ne anlatmaya çalıştığını görüyor herkes. Bu dünyada samimi olan prim yapıyor. Bu şekilde de kaliteli insanları ikna edebiliyorsunuz"

"Dün bir oyuncu ile konuşurken dedim ki..."

"Önemli olan gerçekten oyuncu gelmese bile doğruyu söyleyecek misiniz? Dün bir oyuncu ile konuşurken dedim ki '5 tane ihtimal var. Söylediğim her şeyi imza etmek zorundayım. Kişisel olarak imza vermesem sana bir şey söylemem' dedim. Sadece aklınızla düşünürseniz tüm ömrünüze yük olur."

"Birbirimize en az güvenen toplumlardan biriyiz"

"Allah kimsenin gönlüne bu tutkuyu boşuna koymaz. Bu tutku varsa muhakkak bir şey olur. İnsanın kendi yolculuğunu sağlayan şey kendinden başka bir amaca odaklanmaktır. Gerçekten doğruyu yaparsan, ahlaklı olursan daha çok başarılı olursun. Ahlaklı olursan geride kalırsın diye düşünüyorlar ama bu tam tersidir. Bu bin okul yapmaya bedeldir. Birbirimize en az güvenen toplumlardan biriyiz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023, 15:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem seyyah
Adem seyyah - 10 ay Önce

Erden Timur çok kaliteli bir İNSAN.Galatasaray camiası böyle kaliteli birine sahip olduğu için sevinmeli. İyi iyiyi çeker.Boşuna Okan Buruk bu takımın T. Direktörü değil.Kirlenmeyeceğini bilsem sonraki seçimde Cumhurbaşkanı adayı olmasını isterdim.Ben de taraftar olarak bu sene veya sonraki sene Avrupa Şampiyonluğuna inanıyorum.İnanan elbet üstündür.