Erden Timur: "Hocamla sürekli görüşüyoruz, sürekli irtibat halindeyiz"

Galatasaray'da bir dönem daha başkanlık görevini üstlenecek olan Dursun Özbek'in bir numaralı gündem maddesi teknik direktör bilmecesi.

Erden Timur: "Hocamla sürekli görüşüyoruz, sürekli irtibat halindeyiz"

2021-2022 sezonunu büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesi gözler başkanlık seçimine çevrilmişti. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in arasında geçen kıyasıya seçim yarışı, sarı-kırmızılı camiada Özbek'in başkanlığıyla sona erdi.

Galatasaray'da yeniden başkan seçilen Dursun Özbek, ilk iş olarak takımın başına yeni teknik direktörü getirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda ismi geçenler arasında Fatih Terim, Okan Buruk ve Nuri Şahin yer alırken, sürpriz adayların da bahsi geçiyor.

DURSUN ÖZBEK'E FATİH TERİM ÇAĞRISI

Sarı kırmızılı camianın uzun süredir beklediği seçim gerçekleşirken yeni başkan Dursun Özbek oldu. Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından taraftarlardan Fatih Terim çağrısı geldi.

Galatasaray Lisesi'nin önünde seçim sonuçlarını bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, başkan Dursun Özbek'in çıkış yapacağı sırada Fatih Terim tezahüratları yaptı. Galatasaraylı taraftarlar "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaparken Başkan Dursun Özbek ise tezahüratlara el sallayarak cevap verdi. Dursun Özbek daha sonra taraftarların yanından ayrıldı.

FATİH TERİM İÇİN NE DEMİŞTİ?

Dursun Özbek'e seçimden günler önce bir üye Fatih Terim'in geleceği hakkında bir soru yöneltmişti. Dursun Özbek, Fatih Terim'in olası geri dönüşü hakkında sorulan soruya, "Galatasaray'ın, Fatih Terim'den çok daha önemli meseleleri var. Üstelik bu meselelerin acil çözülmesi gerek" yanıtını vermişti.

ERDEN TİMUR'DAN FATİH TERİM SÖZLERİ

Seçim biter bitmez cemiyete gitmek için hareket eden ve lisenin bahçesine doğru yönelen Erden Timur, A Spor ekranlarına açıklamalarda bulundu. Timur kendisine yöneltilen, "Yeni teknik direktörünüz kim olacak?" sorusuna, "Henüz daha belli değil bunu başkanımızla birlikte karar vereceğiz" dedi. "Fatih Terim'le seçimden sonra görüştünüz mü, mesajlar atıldı mı?" esprisine ise "Hocamla sürekli görüşüyoruz sürekli irtibat halindeyiz" yanıtı vererek gecenin sürprizi yaptı.

EN CİDDİ ADAY OKAN BURUK

Çarşamba günü yeni teknik direktörünü açıklaması beklenen Dursun Özbek'in yardımcısı Metin Öztürk'ün daha önce görüştüğü Okan Burak'a sıcak baktığı yeni başkanın Fatih Terim ile Okan Buruk arasında nihai kararı vereceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2022, 02:03
YORUM EKLE