"Erden Timur ile görüştü, 10 numara geliyor"

Gelecek sezon önemli bir kadroda kurmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmaları için düğmeye bastı.

"Erden Timur ile görüştü, 10 numara geliyor"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başladı. 

OKAN BURUK'UN TALEPLERİ

Galatasaray öncelikle mevcut kadroyu koruyacak, ardından takviyeleri yapacak. Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek ve stoper takviyesinin yanında, hücuma dönük orta saha istedi. Icardi kalsa bile bir forvet daha transfer edilecek.

Bunun üzerine, Süper Lig’in şampiyonu Aslan’da önündeki sezonun yol haritasını belirledi.

Buna göre Cim-Bom öncelikle geçen sezonki yapıyı bozmak istemiyor. Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kerem ve Torreira gibi isimlere teklifler gelirken, sarı-kırmızılar, mümkün olduğunca bunları geri çevirmek istiyor. Bu noktada astronomik tekliflerin yanı sıra, oyuncuların tercihleri de dikkate alınacak.

10 NUMARA VE 8 NUMARA TRANSFERİ

Yine Icardi ve Rashica’yı yeniden kadrosuna katmak isteyen Aslan’da, Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur arasındaki zirvede sol bek ve stoper takviyesinin yanı sıra 10 ve 8 numara pozisyona da takviye kararı aldıkları bildirildi.

Aslan’da Icardi’nin kadroya katılması durumunda bile yine bir forvet transferi yapılacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar yedek kaleci için de çalışmalarını sürdürüyor. Karagümrük’te başarılı bir sezon geçiren ve Galatasaray’a geri dönecek olan Batuhan Ahmet Şen’in de 31 Mayıs 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2023, 01:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Değerini bulan her futbolcu satılmalı. Yeter ki yerini dolduracak futbolcuları bulun. Sistem oturduğunda gelen gideni aratmaz.